Povezane vesti
"Presuda je sramotna, zar se niko ne pita kako se mi sada osećamo? Bol je samo veća" Potresne reči brata Jovane Petković…
Blic 18.11.2021
Čuo sam presudu i mislim da je sramotna. Sada se pokazalo da mlad život u Srbiji ne vredi ništa, da može bilo ko da ga uništi prođe s blagom kaznom... Ovim rečima je presudu od 7 godina zatvora za Mladena Gigića (20) iz Niša, koji je 21. novembra prošle… »
Sedam godina zatvora za saobraćajku sa smrtnim ishodom
Dnevnik 18.11.2021
NIŠ: Nišlija Mladen Gigić (20) danas je u Višem sudu u Nišu osuđen na sedam godina zatvora zbog udesa koji je pijan izvazvao 21. novembra prošle godine, u kojem je život izgubila Jovana Petković (25). Gagić je osuđen zbog teškog dela protiv bezbednosti… »
Brat razočaran nakon presude jovaninom ubici: Ovo je sramno, posle ovakve odluke mučiće nas još veća duševna bol
Kurir 18.11.2021
Brat Jovane Petković, Miljan rekao je danas, nakon presude Mladenu Gigiću (21) koji je u saobraćajnoj nesreći usmrtio mladu devojku iz Žitorađa, da je za njegovu porodicu presuda sramnja. - Čuo sam presudu i mislim da je sramotna, ispada da jedan mladi… »
Miljanu je pijani vozač ubio sestru: „Mlad život u Srbiji ne vredi ništa“ VIDEO
Nova 18.11.2021
Nišlija Miljan Petković razočaran je presudom i kaznom od sedam godina zatvora, koja je danas dosuđena Mladenu Gigiću (20), zbog izazivanja nesreće u kojoj je poginula Jovana Petković (25). Poslušajte Miljanovu izjavu: Gigić je vozilom „folksvagen golf“… »
Sedam godina robije Nišliji koji je pijan kolima ubio devojku (25)
Nova 18.11.2021
Nišlija Mladen Gigić (20) osuđen je danas na kaznu zatvora u trajanju od 7 godina zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja jer je 21. novembra prošle godine izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula dvadesetpetogodišnja Jovana… »
Osuđen vozač koji je usmrtio mladu Jovanu iz Niša: Gigić dobio 7 godina zatvora, vozio pijan
Kurir 18.11.2021
Mladen Gigić (21) iz Niša koji je u saobraćajnoj nesreći usmrtio mladu arhitekticu Jovanu Petković (25) iz Žitorađe kod Vladičinog Hana osuđen je danas na sedam godina zatvora. U trenutku tragedije on je imao 1,38 promila alkohola u krvi. Ivan… »
Presuda za smrt Jovane (25) koja je poginula u saobraćajki: Gigić osuđen na 7 godina
Telegraf 18.11.2021
Gigić se pred sudom branio navodnom tehničkom neispravnošću vozila. Nišlija Mladen Gigić (20) osuđen je danas na kaznu zatvora u trajanju 7 godina zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja jer je 21. novembra prošle godine izazvao saobraćajnu… »
Vesti dana »
Više hiljada građana prisustvovalo predizbornom skupu Studentske liste u Nišu
Medijska kutija pre 2 satajoš 22 povezane
Zvezda srušila Budućnost, "pukla stotka" u Pioniru: Nvora imao veče za pamćenje, razigrao se Kramer, ali povrede brinu crveno-bele
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
RIK objavio ukupan broj birača za izbore u Srbiji: Evo koliko listića će se štampati i kako će oni izgledati
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih