Povezane vesti
Ispalo je kao da sam je pretukao! Barbara otkrila zašto se usred noći našla sa Darkom u bolnici: Izgubila sam kontrolu
Kurir 18.11.2021
Turbulentna veza estradnog para Barbare Bobak i Darka Lazića intrigira javnost. Natpisi u medijama o njihovim navodnim tučama i svađama su gotovo svakodnevni, skoro da nema ni jedne pozitivne vesti ili komentara vezanih za njihov odnos, a nedavno se u… »
"Pukla mi je zadnja guma i izgubila sam kontrolu nad autom" Barbara i Darko Lazić otkrili šta se desilo u noći kad su…
Blic 18.11.2021
Turbulentna veza estradnog para Barbare Bobak i Darka Lazića intrigira javnost. Iako Barbara i Darko sada uzaludno demantuju da se između njih dvoje nije dogodila tuča, mediji su preneli istinitu priču i izveštavali o tome kako su se njih dvoje… »
Vesti dana »
Ruska duma se oglasila nakon bajdenovog poteza: "Eskaliraju situaciju do maksimuma, rizikuje treći svetski rat"
Blic pre 30 minutajoš 33 povezane
Novi Sad ponovo stao zbog tragedije na Železničkoj stanici, preminula još jedna žrtva nesreće
BBC News pre 7 satijoš 4 povezane
Lansirano 120 projektila i 90 dronova! Rusija izvela jedan od najvećih napada na Ukrajinu od početka rata: Ima mrtvih, ljudi bez struje i grejanja (foto)
Blic pre 9 satijoš 2 povezane
U Bejrutu u ponedeljak i utorak zatvorene škole: Oglasilo se libansko ministarstvo obrazovanja nakon izraelskog napada na glavni grad
Kurir pre 2 satajoš 4 povezane
Zvezda ubacila preko 100 poena protiv Borca, pucački trening crveno-belih pred derbi
Danas pre 7 satijoš 3 povezane