Povezane vesti
"Pukla mi je zadnja guma i izgubila sam kontrolu nad autom" Barbara i Darko Lazić otkrili šta se desilo u noći kad su završili…
Blic 18.11.2021
Turbulentna veza estradnog para Barbare Bobak i Darka Lazića intrigira javnost. Iako Barbara i Darko sada uzaludno demantuju da se između njih dvoje nije dogodila tuča, mediji su preneli istinitu priču i izveštavali o tome kako su se njih dvoje pokačili… »
Ispalo je kao da sam je pretukao! Barbara otkrila zašto se usred noći našla sa Darkom u bolnici: Izgubila sam kontrolu
Kurir 18.11.2021
Turbulentna veza estradnog para Barbare Bobak i Darka Lazića intrigira javnost. Natpisi u medijama o njihovim navodnim tučama i svađama su gotovo svakodnevni, skoro da nema ni jedne pozitivne vesti ili komentara vezanih za njihov odnos, a nedavno se u… »
Vesti dana »

"Kad se nisam srušio..." Piksi posle Letonije opisao šok koji je preživeo u 91. minutu
Kurir pre 2 minutajoš 74 povezane

Juriš na polufinale EP: Evo gde možete da pratite sudar Srbije i Finske na Evrobasketu! Bleki milenković: „Najbinije da smo upisali tri boda!“
Hot sport pre 7 minutajoš 60 povezanih

NUNS i EFJ traže odgovornost MUP-a zbog napada na novinare tokom studentskog protesta u Novom Sadu
Beta pre 27 minutajoš 23 povezane