Povezane vesti

Od šoka zanemeli: Oglasili se Dalilini majka i otac nakon što se njihova ćerka razvela od Dejana: "Neka se slade tuđom…

Od šoka zanemeli: Oglasili se Dalilini majka i otac nakon što se njihova ćerka razvela od Dejana: "Neka se slade tuđom…

Blic 18.11.2021
Papiri za razvod braka Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića stigli su do njih u "Zadrugu" i oni su iste odlučili da potpišu. Sada se Dalilin otac, Huso Mujić, oglasio potresnim glasom za "Blic". - Nije mi drago, nisam još uvek sve ispratio. Šta god da… »
Jedina osoba na dalilinoj strani posle skandala! "Ne odričem je se tako lako, išla je srcem i ovo nije zaslužila"

Jedina osoba na dalilinoj strani posle skandala! "Ne odričem je se tako lako, išla je srcem i ovo nije zaslužila"

Mondo 18.11.2021
Dalila je šokirala javnost i navukla gnev na sebe tokom Zadruge, ali ima i podršku. Dalila je šokirala javnost i navukla gnev na sebe tokom Zadruge, ali ima i podršku. Peta sezona Zadruge donela je naprasni krah braka Dalile i Dejana Dragojevića, a ova… »
Moja dalila je zbog Cara ostavila sve, nije zaslužila Dragojevićkina drugarica: Ima nas koji je se ne odričemo kao njeni…

Moja dalila je zbog Cara ostavila sve, nije zaslužila Dragojevićkina drugarica: Ima nas koji je se ne odričemo kao njeni…

Kurir 18.11.2021
Ljubavna drama iz ''Zadruge 5'' o kojoj bruji čitav region iz dana u dan dobija nove razmere. Drama između Dalile, Dejana i Cara nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a naročito njihove najbliže. Poznato je da je Dalilin otac Huso Mujić na Dejanovoj strani, te… »

Vesti dana »

Janis dominirao, Denver bez Jokića srušio Milvoki

Janis dominirao, Denver bez Jokića srušio Milvoki

RTS pre 39 minutajoš 24 povezane
Kakvo nas vreme danas očekuje?

Kakvo nas vreme danas očekuje?

Nedeljnik pre 9 minutajoš 13 povezanih
Zlatni globus: Timoti Šalame pobedio Dikaprija

Zlatni globus: Timoti Šalame pobedio Dikaprija

BBC News pre 49 minutajoš 12 povezanih