Повезане вести

Јовановић о нападу на аеродрому: Ни сам више не знам шта да мислим, ни како да се понашам

Јовановић о нападу на аеродрому: Ни сам више не знам шта да мислим, ни како да се понашам

Телеграф 19.11.2021
Председник ЛДП Чедомир Јовановић видно потрешен за Телеграф о вандализму на Аеродрому "Никола Тесла" у Београду, када су му непознате особе, испред улаза у аеродромску зграду, урнисале аутомобил. - Жао ми је због свега. Ни сам… »
Адвокат Чедомира Јовановића: "Постоје камере, зашто се не открије идентитет особа које су оштетиле аутомобил и добацивали…

Адвокат Чедомира Јовановића: "Постоје камере, зашто се не открије идентитет особа које су оштетиле аутомобил и добацивали…

Блиц 19.11.2021
Таблице на аутомобилу којим је управљао лидер ЛДП Чедомир Јовановић се виде, а снимак са камера је у поседу државних органа, тврди његов адвокат Стефан Петровић. Он овако коментарише информацију која се појавила у појединим… »
Обрт у чедином случају, камере снимиле све: На аеродром дошао без таблице и са оштећеним аутом

Обрт у чедином случају, камере снимиле све: На аеродром дошао без таблице и са оштећеним аутом

Курир 19.11.2021
Либерално демократска партија (ЛДП) саопштила је синоћ се на Аеродрому "Никола Тесла" догодио инцидент када су испред улаза у аеродромску зграду непозната лица разбила аутомобил председника ЛДП Чедомира Јовановића и упутили му… »
Погледајте фотографије аутомобила Чеде Јовановића за који тврди да је демолиран

Погледајте фотографије аутомобила Чеде Јовановића за који тврди да је демолиран

Нова 19.11.2021
Редакција Нова.рс добила је фотографије аутомобила Чедомира Јовановића, лидера Либерално демократске партије, који су синоћ на аеродрому у Београду, како Јовановић тврди, демолирала тројица хулигана која су успут и напала и… »
"Покрио сам руком да он то не види": Јовановић о нападу на аеродрому: Ни сам више не знам шта да мислим, ни како да се понашам…

"Покрио сам руком да он то не види": Јовановић о нападу на аеродрому: Ни сам више не знам шта да мислим, ни како да се понашам…

Блиц 19.11.2021
Председник ЛДП Чедомир Јовановић, којем је на аеродрому "Никола Тесла" разбијен ауто, рекао је да изгредници који су му вандализовали возило "нису Србија", али и да је "једна будала увек довољна и гласнија од милиона нормалних… »
Чеда Јовановић: Вређали су ме пред сином, оштетили ми кола

Чеда Јовановић: Вређали су ме пред сином, оштетили ми кола

Дневник 19.11.2021
БЕОГРАД: Председник Либерално демократске партије Чедомир Јовановић изјавио је, поводом синошњег инцидента на аеродрому "Никола Тесла", да се све десило када је дошао на аеродром да дочека сина Михајла, који је из Велике… »
Обрт у случају Чедомира Јовановића: Камере на аеродрому све снимиле, аутомобил већ био оштећен?!

Обрт у случају Чедомира Јовановића: Камере на аеродрому све снимиле, аутомобил већ био оштећен?!

Мондо 19.11.2021
Лидер ЛДП је саопштио да је његово возило демолирано, а да му је група младића упутила увреде када је отишао по сина на аеродром. Лидер ЛДП је саопштио да је његово возило демолирано, а да му је група младића упутила увреде… »
Обрт у случају вандализма над колима Јовановића: Надзорни снимак - лидер ЛДП довезао оштећен ауто на аеродром

Обрт у случају вандализма над колима Јовановића: Надзорни снимак - лидер ЛДП довезао оштећен ауто на аеродром

Телеграф 19.11.2021
На снимцима надзорних камера београдског аеродрома, наводно, није снимљен напад на Чедомира Јовановића нити оштећење његовог аутомобила, пошто је утврђено да је Јовановић у ваздушну луку стигао са већ оштећеним аутомобилом… »
Чедин ауто већ био оштећен! Снимци надзорних камера откривају шта се десило на аеродрому

Чедин ауто већ био оштећен! Снимци надзорних камера откривају шта се десило на аеродрому

Вечерње новости 19.11.2021
Фото: Принтскрин - Утврђено је да приликом доласка на аеродром Јовановић на аутомобилу није имао предњу таблицу, и возило је већ било оштећено - каже извор "Новости". - Такође, до сада није утврђено да се било које возило… »
ЛДП: Јовановићу разбили аутомобил и вређали га

ЛДП: Јовановићу разбили аутомобил и вређали га

Данас 19.11.2021
Либерално демократска партије (ЛДП) саопштила је да су непознате особе синоћ испед улаза у зграду београдског Аеродрома „Никола Тесла“, разбиле аутомобил лидера те странке Чедомира Јовановића и упутиле му низ увреда. Јовановић је… »
Јовановић после напада на аеродрому: Звао сам Гашића

Јовановић после напада на аеродрому: Звао сам Гашића

Н1 Инфо 19.11.2021
Лидер ЛДП Чедомир Јовановић изјавио је да је звао директора БИА Братислава Гашића због напада на њега на београдском аеродрому. Он је за "Нова.рс" детаљно испричао шта му се догодило када су га тројица непознатих младића… »
Њега је чекао да слети кад је избио џумбус Ово је Чедин син Михајло Лајф! Огласио се и Јовановић: Покрио сам руком да он не…

Њега је чекао да слети кад је избио џумбус Ово је Чедин син Михајло Лајф! Огласио се и Јовановић: Покрио сам руком да он не…

Курир 19.11.2021
БЕОГРАД - Михајло Лајф, син Чедомира Јовановића, толико је порастао и одрастао да се већ школује у иностранству. Твоја је Земља цела, све што је на њој и више од тога. Постајеш човек, сине мој. пиц.твиттер.цом/К8о1МидУа8 —… »
Огласио се чеда након напада на Аеродрому: Описао је до детаља шта се догодило - То су дебили, а мој син то гледа...

Огласио се чеда након напада на Аеродрому: Описао је до детаља шта се догодило - То су дебили, а мој син то гледа...

Мондо 19.11.2021
На Аеродрому "Никола Тесла" у Београду непознате особе су испред улаза у аеродромску зграду, разбиле аутомобил председника ЛДП Чедомира Јовановића и вређале га. На Аеродрому "Никола Тесла" у Београду непознате особе су испред… »
Једна будала је увек довољна: Огласио се Чедомир Јовановић након инцидента на аеродрому

Једна будала је увек довољна: Огласио се Чедомир Јовановић након инцидента на аеродрому

Вечерње новости 19.11.2021
Фото: Тањуг - Јавио ми се син синоћ, он не живи више овде и иде у средњу школу у иностранству, има стипендију и тамо живи. Позвао ме је у пола девет са аеродрома у Амстердаму да ми каже да дођем да га сачекам да однесемо колач… »
Чеда Јовановић после напада на аеродрому: Звао сам Бату Гашића

Чеда Јовановић после напада на аеродрому: Звао сам Бату Гашића

Нова 19.11.2021
"Јелена је правила вечеру, ја сам отишао по Михаила на аеродром, требало је то да буде једна лепа вечера и породично окупљање, а од тога није остало ништа", говори узнемиреним гласом за Нова.рс Чедомир Јовановић, лидер… »
Детаљи напада на Чедомира Јовановића: Узвикивали му "продао си Србију" и разбили аутомобил

Детаљи напада на Чедомира Јовановића: Узвикивали му "продао си Србију" и разбили аутомобил

Србија данас 19.11.2021
Две екипе полиције су направиле увиђај, а цео тај део на аеродрому је под камерама. Либерално демократска партија (ЛДП) саопштила је да се синоћ на Аеродрому "Никола Тесла" догодио инцидент када су испред улаза у аеродромску… »
ЛДП: Непознате особе Чедомиру Јовановићу разбиле аутомобил и вређале га

ЛДП: Непознате особе Чедомиру Јовановићу разбиле аутомобил и вређале га

Н1 Инфо 19.11.2021
Испред улаза у зграду београдског аеродрома "Никола Тесла" непозната лица разбила су аутомобил председника Либерално-демократске партије Чедомира Јовановића, саопштио је ЛДП. Том приликом упутили су и низ увреда Јовановићу… »
Сазнајемо: Детаљи напада на Чедомира Јовановића испред аеродрома

Сазнајемо: Детаљи напада на Чедомира Јовановића испред аеродрома

Блиц 19.11.2021
Либерално демократска партија (ЛДП) саопштила је да се синоћ на Аеродрому "Никола Тесла" догодио инцидент када су испред улаза у аеродромску зграду непозната лица разбила аутомобил председника ЛДП Чедомира Јовановића и упутили му… »
Магнет за проблеме: Чеди Јовановићу полупали аутомобил на аеродрому

Магнет за проблеме: Чеди Јовановићу полупали аутомобил на аеродрому

Правда 19.11.2021
Либерално демократска партија (ЛДП) саопштила је да се синоћ се на Аеродрому “Никола Тесла” догодио инцидент када су испред улаза у аеродромску зграду непозната лица разбила аутомобил председника ЛДП Чедомира Јовановића и упутили… »
Чеди јовановићу разбили аутомобил: Инцидент на аеродрому, група младића га вређала

Чеди јовановићу разбили аутомобил: Инцидент на аеродрому, група младића га вређала

Србија данас 19.11.2021
Јовановић је одмах позвао полицију. Либерално демократска партија (ЛДП) саопштила је да су на Аеродрому "Никола Тесла" у Београду непознате особе, испред улаза у аеродромску зграду, разбиле аутомобил председника ЛДП Чедомира… »
ЛДП: Јовановићу разбили аутомобил и упутили низ увреда

ЛДП: Јовановићу разбили аутомобил и упутили низ увреда

Нова 19.11.2021
Либерално демократска партија (ЛДП) саопштила је да се вечерас се на Аеродрому “Никола Тесла” догодио инцидент када су испред улаза у аеродромску зграду непозната лица разбила аутомобил председника ЛДП Чедомира Јовановића и… »

Вести дана »