Povezane vesti
Klošarko, ko će se SAD oženiti tobom?! Dejan potpisao papire za razvod, pa urnisao i izvređao Dalilu - ona menjala boje!
Mondo 19.11.2021
Dejan Dragojević komentarisao svoj brak nakon što je potpisao papire za razvod. Dejan Dragojević komentarisao svoj brak nakon što je potpisao papire za razvod. David i Dalila Dragojević zvanično su potpisali papire za razvod, nakon čega su za crnim… »
"Pu, gadiš mi se! Ko će te SAD oženiti?" Dejan izvređeo Dalilu nakon razvoda, nazvao je silosom za punjenje
Blic 18.11.2021
Dejan Dragojević večeras je pogledao klip sa Dalilom Dragojević kada su se razveli i odmah surovo prokomentarisao celokupnu situaciju. Nakon odgledanog klipa voditelj je dao reč Dejanu. - Nije me sramota odnosa koji smo imali, sramota me je sa kim sam… »
Vesti dana »

uživo Protest u Beogradu: Ispunjen plato ispred Skupštine, studenti pozivaju na Slaviju
NIN pre 6 minutajoš 64 povezane

Protest "15. za 15" u Beogradu – kolone iz više pravaca se slivaju u centar grada, glavna bina na Trgu Slavija, pročitani studentski zahtevi
RTS pre 6 minutajoš 112 povezane

MUP: Određeno zadržavanje osumnjičenom da je u Žarkovu automobilom oborio tri osobe
RTV pre 3 satajoš 36 povezanih

FOTO „Širimo se“: Studenti objavili mapu blokade i pozvali građane – Dođite na Slaviju!
Nova pre 41 minutajoš 48 povezanih

"Provalili smo Putinove planove": Zelenski otkriva šta radi Rusija nakon prihvatanja predloga o prekidu vatre
Mondo pre 35 minutajoš 28 povezanih