Povezane vesti
Ružić na obeležavanju 46 godina FTN: Postojanje visokog obrazovanja u Čačku doprinosilo brzom razvoju industrije
Glas Zapadne Srbije 19.11.2021
Čačak - Drago mi je što sam u prilici da prisustvujem obeležavanju 46 godina postojanja značajne visokoškolske ustanove u Čačku - Fakulteta tehničkih nauka, rekao je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić. On je danas sa saradnicima… »
Ružić: Sledeće nedelje po prvi put od 1. septembra u svim školama u Srbiji neposredna nastava
Čačak - Naredne nedelje će po prvi put od 1. septembra i početka školske godine biti primenjen sistem neposredne nastave u svim jedinicama lokalne samouprave kada su u pitanju osnovno i srednjoškolsko obrazovanje, najavio je danas u Čačku ministar… »
Tim za škole odlučio – svi đaci od ponedeljka u klupama, još nema odluke o raspustu
Kada će početi zimski rasput i da li će biti produžen, odlučiće Tim za škole i Krizni štab. Pomoćnik ministra za predškolsko i osnovno obrazovanje Milan Pašić rekao je da je juče bila 15. sednica Tima za škole gde je utvrđeno da je došlo do postepenog… »
Vesti dana »
Novosađani u oktobru imali platu 125.000 dinara, polovina zaposlenih zaradila 86.000
NoviSad.com pre 52 minutajoš 42 povezane
Mali najavio novine na beogradskim obalama, kod Gazele će biti izgrađen panoramski točak "Belgrade Eye"
N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane
Rusi pregovaraju sa Mađarima o prodaji NIS-a, potvrdila ministarka
Ekapija pre 3 satajoš 27 povezanih
(Foto, video) Zavejalo i u Novom Sadu, širom Vojvodine kiša prešla u susnežicu. Oglasio se i RHMZ: Evo šta nas čeka tokom noći i da li će sneg nastaviti da pada.
Dnevnik pre 52 minutajoš 34 povezane
Penjaroja: Upoznat sam sa situacijom u Partizanu, igrači svesni šta moraju da promene
RTS pre 3 satajoš 31 povezana