Повезане вести
Не мислим да будем сама цео живот! Сања Маринковић проговорила о новом дечку - овако коментарише љубав након развода!
Мондо 19.11.2021
Сања Маринковић спремна за нову љубав. Сања Маринковић спремна за нову љубав. Сања Маринковић је након 10 година брака решила да се разведе од свог изабраника Александра Ухрина, а сада проговорила и о новој љубави. О њеном… »
Цецина другарица о њеној вези са Богданом: Певачица открила све: "Он ми се много допада"
Блиц 19.11.2021
Цеца Ражнатовић већ годину дана је у вези са дечком Богданом Срејовићем, а њена пријатељица, певачица Елма Синановић, сада је прокоментарисала њихову везу. Елма је истакла да је пресрећна због Цеце, те да јој се Богдан веома… »
"Не мислим ја да будем сама цео живот": Сања Маринковић о новој љубави и обећању које је дала бившем мужу
Блиц 19.11.2021
Водитељка Сања Маринковић развела се од супруга Александра Ухрина са којим има сина Страхињу, а након тога се много спекулисало о њеном љубавном животу. Међутим, Сања каже да тренутно нема дечка. - Сама сам. Волим да кажем… »
Ова певачица је цецина блиска пријатељица: Признала шта мисли о вези са Богданом, па споменула свој љубавни живот!
Мондо 19.11.2021
Елма Синановић проговорила о емоцијама. Елма Синановић проговорила о емоцијама. Елма Синановић се након дуже паузе вратила музичкој каријери, а према реакцијама публике на њене нове песме, рекло би се да је никада није ни… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана