Повезане вести

Папић негира кривицу, тужилац трази четри године затвора

Папић негира кривицу, тужилац трази четри године затвора

ИндексОнлине 19.11.2021
БЕОГРАД – Бивши заменик начелника СБПОК-а Горан Папић, негирао је данас у Вишем суду у Београду да је априлу 2020. године ургирао да се, мимо процедура, Марку Миљковићу, сада осумњиченом за организовање криминалне групе, одмах… »
Морао да бежи из Београда: МЕСАР претио Ненаду Вучковићу, пуковнику Жандармерије

Морао да бежи из Београда: МЕСАР претио Ненаду Вучковићу, пуковнику Жандармерије

У центар 19.11.2021
Високорангирани члан криминалне групе Вељка Беливука Марко Миљковић кога су медији прозвали Месар претио је Ненаду Вучковићу, пуковнику МУП-а запосленом у Жандармерији. Вучковић је претње пријавио СБПОК а истрагу је покренуло… »
Бивши инспектор СБПОК негира да је ургирао за Миљковића

Бивши инспектор СБПОК негира да је ургирао за Миљковића

ИндексОнлине 19.11.2021
БЕОГРАД – Бивши заменик начелника СБПОК-а Горан Папић, негирао је данас у Вишем суду у Београду да је априлу 2020. године ургирао да се, мимо процедура, Марку Миљковићу, сада осумњиченом за организовање криминалне групе, одмах… »
ОЦИНКАРИО КУМА: „Стефановић ме је звао и рекао да не задржавам Марка Миљковића“!

ОЦИНКАРИО КУМА: „Стефановић ме је звао и рекао да не задржавам Марка Миљковића“!

У центар 19.11.2021
– Тадашњи министар Небојша Стефановић звао ме је два дана пре тог 15. априла и децидно ми рекао „имате захтев, треба да дође Марко Миљковић у ваше просторије да да исказ по пријави Ненада Вучковића. Одрадите професионално, без… »

Вести дана »