Повезане вести
Папић негира кривицу, тужилац трази четри године затвора
ИндексОнлине 19.11.2021
БЕОГРАД – Бивши заменик начелника СБПОК-а Горан Папић, негирао је данас у Вишем суду у Београду да је априлу 2020. године ургирао да се, мимо процедура, Марку Миљковићу, сада осумњиченом за организовање криминалне групе, одмах… »
Морао да бежи из Београда: МЕСАР претио Ненаду Вучковићу, пуковнику Жандармерије
У центар 19.11.2021
Високорангирани члан криминалне групе Вељка Беливука Марко Миљковић кога су медији прозвали Месар претио је Ненаду Вучковићу, пуковнику МУП-а запосленом у Жандармерији. Вучковић је претње пријавио СБПОК а истрагу је покренуло… »
Бивши инспектор СБПОК негира да је ургирао за Миљковића
ИндексОнлине 19.11.2021
БЕОГРАД – Бивши заменик начелника СБПОК-а Горан Папић, негирао је данас у Вишем суду у Београду да је априлу 2020. године ургирао да се, мимо процедура, Марку Миљковићу, сада осумњиченом за организовање криминалне групе, одмах… »
ОЦИНКАРИО КУМА: „Стефановић ме је звао и рекао да не задржавам Марка Миљковића“!
У центар 19.11.2021
– Тадашњи министар Небојша Стефановић звао ме је два дана пре тог 15. априла и децидно ми рекао „имате захтев, треба да дође Марко Миљковић у ваше просторије да да исказ по пријави Ненада Вучковића. Одрадите професионално, без… »
Вести дана »
Лицем у лице, а између кордон: Скупови подршке власти и Дијани Хрки у Београду
BBC News пре 49 минутајош 44 повезане
Подршка породица убијених у Рибникару Дијани Хрки: Тражимо одговорност за све насилно прекинуте животе, власт изгубила легитимитет
Н1 Инфо пре 2 сатајош 25 повезаних
Роми у један, остали у други аутобус: Напредњаци из Врбаса који путују у Ћациленд поделили путнике по националности и боји коже
Данас пре 5 сатијош 26 повезаних
Португалске власти заплениле подморницу са 1,7 тона кокаина у Атлантском океану
Наслови.аи пре 7 минутајош 9 повезаних
Ситуација испред Скупштине опасна, довољан један инцидент да покрене насиље
Нова пре 23 минутајош 42 повезане