Повезане вести
Отворена фабрика немачке компаније Бојсен у Суботици
РТС 19.11.2021
Фабрика немачке компаније "Бојсен" (Боисен Абгассистеме, БАС) која спада у водеће светске произвођаче издувних система за аутомобилску индустрију, отворена је у пословној зони "Мали Бајмок" у Суботици, у присуству председника… »
Отворена фабрика немачке компаније „Бојсен” у Суботици
Политика 19.11.2021
СУБОТИЦА - Фабрика немачке компаније Боисен Абгашистеме доо (БАС), која спада у водеће светске произвођаче издувних система за аутомобилску индустрију, отворена је данас у пословној зони „Мали Бајмок” у Суботици, у присуству… »
Вучић о Линглонгу: Против сваке кинеске компаније водила се кампања
РТС 19.11.2021
Председник Александар Вучић изјавио је, коментаришући случај вијетнамиских радника ангажованих на изградњи кинеске фабрике "Линглонг" у Зрењанину, да се против сваке кинеске компаније у Србији водила кампања. Вучић је рекао да… »
Вучић: Гледаћемо да помогнемо вијетнамским радницима, али нећемо растеривати инвеститоре
Слободна Европа 19.11.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је 19. новембра да не разуме смисао медијско-политичке кампање против кинеске компаније Линглонг у Зрењанину и да је спреман да помогне и вијетнамским радницима који раде на њеној… »
Вучић: Помоћи ћемо вијетнамским радницима, а да растерујем инвеститоре нећу
Н1 Инфо 19.11.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је да не разуме смисао медијско-политичке кампање против кинеске компаније Линглонг у Зрењанину и да је спреман да помогне и вијетнамским радницима који раде на њеној изградњи. Он је… »
Хоћете да уништимо инвестицију од 900 милиона? Вучић о Линглонгу: "Послата је инспекција, не знам шта људи хоће"
Блиц 19.11.2021
Одговарајући данас на питања новинара, након свечаног отварања фабрике БАС Боисен Абгассистеме у Суботици, председник Александар Вучић је је казао да је питање око случаја Линглонгу, компликовано питање. "Послата је… »
Вучић: Нисам се жалио да ме нема на РТС, питао сам зашто нема уредника Информера на тој ТВ
Радио сто плус 19.11.2021
“Нисам осам, девет месеци био у вечерњем теримину на РТС, има ме сваки дан као председника, не као страначког првака. Мало сам претерао, није сваки дан”, рекао је Вучић у Суботици на отварању фабрике БАС Боисен Абгассистеме… »
Вучић о линглонгу: "Шта желите, да отерамо инвестицију од 900 милиона долара?"
Вечерње новости 19.11.2021
Фото: Тањуг Навео је да се кампања против кинеске компаније Линглонг води већ месецима. - Тражили смо три и по године по целом свету да нађемо инвеститора за смедеревску Железару. Она није радила. Сваког месеца смо губили због… »
Отворена фабрика у Суботици Вучић: За ово се живи - Ово је за наше унуке, за оне који долазе (фото /видео)
Фото: Новости На самом доласку у фабрику радници су поздравили Вучића, те су га спровели кроз фабрику како би му представили шта је то што ће се у фабрици производити и како ће производња функционисати. Са председником фабрику… »
Вучић о Линглонгу: Шта хоћете, да отерамо инвестицију?
Нова 19.11.2021
Питање радника Линглонга је део кампање која се води месецима против кинеских инвестиција, али је инспекција послата у погон компаније, рекао је председник Србије Александар Вучић приликом отварања фабрике Боисен у Суботици… »
Вучић: Нисам глуп да не видим да испадам људима из фрижидера, себи сам досадио
Н1 Инфо 19.11.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се не жали да га нема на програмима Радио телезије Србије (РТС), наводећи да ће се то десити када буде морао, једном годишње и да га неће бити до Нове године. „Нисам осам, девет… »
Вучић: Не разумем медијско-политичку кампању против Линглонга
Нови магазин 19.11.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да не разуме смисао медијско-политичке кампање против кинеске компаније Линглонг у Зрењанину и да је спреман да помогне и вијетнамским радницима који раде на њеној изградњи… »
Вучић: Нисам се жалио да ме нема на РТС, питао сам зашто нема уредника Информера на тој ТВ
Нови магазин 19.11.2021
Председник државе Александар Вучић изјавио је данас да се не жали да га нема на програмима Радио телезије Србије (РТС), наводећи да ће се то десити када буде морао, једном годишње и да га неће бити до Нове године. "Нисам осам… »
Отворена фабрика ауспуха у Суботици, Вучић: У Србији овако нешто није постојало
Н1 Инфо 19.11.2021
Немачка компанија Бојсен је у Индустријској зони у Суботици отворила фабрику где ће производити ауспухе и запослити око 500 људи. Председник Србије Александар Вучић, који је присуствовао отварању, казао је да је "то за наше… »
Вучић: Војводини потребан убрзани развој и корак са Београдом
Дневник 19.11.2021
СУБОТИЦА: Војводини је потребан убрзани развој како би ухватила корак са Београдом и томе доприносе фабрике као што је фабрика која је данас отворена у Суботици немачке компаније Боисен Абгашистеме доо (БАС) у области… »
Немачка компанија Бојсен у Суботици отворила фабрику ауспуха
Данас 19.11.2021
Председник Србије Александар Вучић уверен је да Србија, ако се посматрају протекле две године, и даље може бити земља са највишом стопом раста у Европи, напомињући да је то „резултат вредних радника“. Вучић, који је данас… »
Председник у Суботици: Ово је за наше унуке! Дас ист вирклицх вундербар! Одушевљење фабриком изразио на немачком (фото)
Курир 19.11.2021
Попричао и с радницима пред свечано отварање фабрике у Индустријској зони па у обраћању нагласио да Србија овакву фабрику досад нити је видела нити је имала. Фабрика је високороботизована а у њој ће бити запослено 500 људи… »
Немачка компанија Бојсен у Суботици отворила фабрику ауспуха
Нови магазин 19.11.2021
Немачка компанија Бојсен (Боисен Абгассистеме) данас је у Индустријској зони у Суботици отворила фабрику где ће производити ауспухе и запослити око 500 људи. То је инвестиција од 65 милиона евра, а фабрика се простире на 10… »
Отворена фабрика "БАС Боисен Абгассистеме" - највећа појединачна гринфилд инвестиција у новијој историји Суботице
РТВ 19.11.2021
СУБОТИЦА - Фабрика немачке компаније Боисен Абгассистеме доо (БАС), која спада у водеће светске произвођаче издувних система за аутомобилску индустрију, отворена је данас у пословној зони "Мали Бајмок" у Суботици, у присуству… »
Вучић упутио посебну честитку пастору: Лепе вести након којих се проломио аплауз, уследила јака порука председника
Фото: Новости - Малопре сам сазнао да је Иштван Пастор јутрос добио другог унука. Он је имао времена и да дође данас, и рекао сам да ово што смо направили са нашим немачким пријатељима, ово је за наше унуке. Ово је нешто што у… »
Вучић: Фабрика Бојсен у Суботици роботизована као Фолксвагенове у Немачкој (фото/ВИДЕО)
Фото: Новости Вучић је казао да је тако нешто видео само када је обилазио фабрике у Немачкој. - Овакву фабрику до сада нисмо имали у Србији. Све је роботизовано, невероватно је како ова фабрика изгледа. У Србији никада нисам… »
Вести дана »
Данас почиње пријава за легализацију: Потребна су вам два папира, а ево ко је у опасности да остане без куће
Мондо пре 39 минутајош 14 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Радио сто плус пре 29 минутајош 14 повезаних
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
РТС пре 1 сатјош 9 повезаних