Povezane vesti

Bjeković O predsedničkom mandatu: ‘Svi će biti kažnjeni! Sve u životu sam postigao sam!’

Bjeković O predsedničkom mandatu: ‘Svi će biti kažnjeni! Sve u životu sam postigao sam!’

Hot sport 19.11.2021
Iskren je Bjeković! Novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije prema svemu sudeći biće Nenad Bjeković. ‘Uopšte se ne opterećujem funkcijom predsednika, ni bilo kojom drugom! Sve što sam u životu postigao, postigao sam zahvaljujući sebi. Kao… »
"Nema: Zaštićenih!" Oglasio se Nenad Bjeković pred preuzimanje mesta predsednika FSS: Sve sam postigao radom!

"Nema: Zaštićenih!" Oglasio se Nenad Bjeković pred preuzimanje mesta predsednika FSS: Sve sam postigao radom!

Sportal blic 19.11.2021
Posle konačne informacije o tome ko će naslediti na mestu predsednika , oglasio se i . Upravo će Bjeković od marta sledeće godine biti novi predsednik, a dobiće četvorogodišnji mandat na toj poziciji. Povodom svega toga oglasio se i legendarni… »
Bjeković: Ne opterećujem se funkcijom predsednika FSS

Bjeković: Ne opterećujem se funkcijom predsednika FSS

Sportski žurnal 19.11.2021
Nisam iza sebe imao ni direktore, ni generale, sve sam svojim radom postizao. Žurnal je objavio informaciju da ćete postati predsednik Fudbalskog saveza Srbije. Do izbora ima još puno vremena, a i izborna procedura biće duga jer će izbori biti na… »

Vesti dana »