Повезане вести
Бјековић О председничком мандату: ‘Сви ће бити кажњени! Све у животу сам постигао сам!’
Хот спорт 19.11.2021
Искрен је Бјековић! Нови председник Фудбалског савеза Србије према свему судећи биће Ненад Бјековић. ‘Уопште се не оптерећујем функцијом председника, ни било којом другом! Све што сам у животу постигао, постигао сам захваљујући… »
"Нема: Заштићених!" Огласио се Ненад Бјековић пред преузимање места председника ФСС: Све сам постигао радом!
Спортал блиц 19.11.2021
После коначне информације о томе ко ће наследити на месту председника , огласио се и . Управо ће Бјековић од марта следеће године бити нови председник, а добиће четворогодишњи мандат на тој позицији. Поводом свега тога огласио… »
Бјековић: Не оптерећујем се функцијом председника ФСС
Спортски журнал 19.11.2021
Нисам иза себе имао ни директоре, ни генерале, све сам својим радом постизао. Журнал је објавио информацију да ћете постати председник Фудбалског савеза Србије. До избора има још пуно времена, а и изборна процедура биће дуга јер… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Лекари Хитне помоћи прегледали Дијану Хрку, дошли на позив из шатора: Огромна колона средњошколаца у протестној шетњи у Новом Саду
Нова пре 10 минутајош 68 повезаних
Посланици закључили претрес о предлозима за чланове Савета РЕМ-а, гласање заказано за 15 часова
РТС пре 10 минутајош 35 повезаних
Емотиван говор Марије Шерифовић расплакао све, она није могла да га прочита: "Тата, баци поглед на нас..."
Телеграф пре 10 минутајош 27 повезаних
Снег у нижим пределима Србије Метеоролози подељени, видећемо шта ће бити од овог датума!
Ало пре 1 сатјош 24 повезане
Има ли решења за НИС: "Ако Американци одбију предлог Русије, бићемо у великом проблему"
Н1 Инфо пре 50 минутајош 20 повезаних