Povezane vesti

Sve o nasledstvu Marine Tucaković: Sin otkrio nepoznate detalje: "Prodavaće se mamine stvari"

Sve o nasledstvu Marine Tucaković: Sin otkrio nepoznate detalje: "Prodavaće se mamine stvari"

Blic 19.11.2021
Milan Laća Radulović otvorio je dušu nakon smrti majke Marine Tucaković. - Smenjivale su se faze. Prvih deset dana bilo je potpuno konfuzno, sledećih deset je prošlo u laganom i mučnom vraćanju u realnost. Usledili su spoznaja i prihvatanje… »
Porodica odlučila: Evo šta će biti sa bogatstvom Marine Tucaković

Porodica odlučila: Evo šta će biti sa bogatstvom Marine Tucaković

Večernje novosti 19.11.2021
Foto: ATA images/arhiva VN - Marina neće imati naslednika, ali je utrla put mnogima. Ona je etablirala profesiju tekstopisac. Dugo nisam bio siguran da li sam dovoljno dobar u tom poslu, a postojalo je i pitanje da li želim da se njime bavim. Studirao… »
Tada sam prvi put nosio sat pokojnog brata, čuvao me je! Sin Laća otvorio dušu i otkrio kako je preživeo prve nedelje bez…

Tada sam prvi put nosio sat pokojnog brata, čuvao me je! Sin Laća otvorio dušu i otkrio kako je preživeo prve nedelje bez…

Kurir 19.11.2021
"Jedina bezuslovna ljubav je ljubav majke prema detetu. Smrt majke znači da tu vrstu ljubavi, apsolutne i čiste, nikad više nećemno moći da doživimo", napisao je Milan Radulović Laća na Instagramu. " Posle tog gubitka u nama nastaje pustoš i… »

Vesti dana »