Povezane vesti
Tužilaštvo traži najmanje 10 godina za Boška Spasića: Optužen da je ubio suprugu dok su deca spavala u drugoj sobi: "Moja…
Blic 19.11.2021
Više javno tužilaštvo u Beogradu zatražilo je danas od Suda da Boška Spasića osudi na namanje 10 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Spasić, koje se dogodilo 29. maja 2019. godine u porodičnom stanu na Vračaru. Sa druge strane, branioci su tvrdili… »
Tužilaštvo traži najmanje 10 godina za Boška za ubistvo supruge: Branio se da je hteo da ubije sebe
Telegraf 19.11.2021
- Kajem se zbog svega, moja najveća kazna je moj život koji treba da nastavim sa ovim posledicama - rekao je optuženi. Više javno tužilaštvo u Beogradu zatražilo je danas od suda da Boška Spasića osudi na namanje 10 godina zatvora zbog ubistva supruge… »
Vesti dana »
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku, pakistanski premijer: Sporazum Irana i SAD biće finalizovan u naredna 24 sata
Euronews pre 28 minutajoš 32 povezane
Hapšenje na Hvaru: Grupa od 14 planirala napad na sezonske radnike iz Srbije
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Dubai osvojio prvu titulu ABA lige, Partizan završio sezonu bez trofeja i najavljuje promene u timu
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 30 povezanih
Da li ste znali za ovaj podatak na Mundijalu? Mnoge je iznenadio, ovo nikada dosad nije viđeno
Nova pre 28 minutajoš 42 povezane
Vremenska prognoza za nedelju 14. jun 2026: Sutra pretežno sunčano i toplije
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih