Повезане вести

Лукашенко: Могуће да смо помогли мигрантима да уђу у Пољску

Лукашенко: Могуће да смо помогли мигрантима да уђу у Пољску

Слободна Европа 19.11.2021
Белоруски ауторитарни лидер Александар Лукашенко изјавио је у интервјуу за ББЦ да је "апсолутно могуће" да су снаге његове земље помогле мигрантима да пређу у Пољску, али је негирао су их позивали да долазе на границу. "Мислим… »
Мигрантска криза, Белорусија и Лукашенко: Председник Белорусије за ББЦ о помоћи избеглицама да пређу границу - Ми смо Словени…

Мигрантска криза, Белорусија и Лукашенко: Председник Белорусије за ББЦ о помоћи избеглицама да пређу границу - Ми смо Словени…

Јужне вести 19.11.2021
ББЦ Тхе Беларус леадер споке то тхе ББЦ ин хис пресидентиал палаце ин Минск Александар Лукашенко, ауторитарни белоруски лидер, рекао је да је апсолутно могуће да је војска помогла мигрантима да пређу у Пољску. Он је, међутим… »
Лукашенко: Могуће је да смо помагали мигрантима да уђу у Пољску

Лукашенко: Могуће је да смо помагали мигрантима да уђу у Пољску

Данас 19.11.2021
Председник Белорусије Александар Лукашенко је данас изјавио да је “апсолутно могуће” да су његове снаге помогле мигрантима да уђу у Пољску, нагласивши: “Ми смо Словени, имамо срце”. “Наше снаге знају да мигранти иду у Немачку… »
Лукашенко: Ми смо Словени, имамо срце! Могуће је да су наши помогли мигрантима да уђу у Пољску! Али нисам их ја звао да дођу!…

Лукашенко: Ми смо Словени, имамо срце! Могуће је да су наши помогли мигрантима да уђу у Пољску! Али нисам их ја звао да дођу!…

Курир 19.11.2021
Председник Белорусије Александар Лукашенко је данас изјавио да је “апсолутно могуће” да су његове снаге помогле мигрантима да уђу у Пољску, нагласивши: “Ми смо Словени, имамо срце”. "Наше снаге знају да мигранти иду у Немачку… »
Лукашенко за ББЦ: Могуће је да смо помагали мигрантима да уђу у Пољску

Лукашенко за ББЦ: Могуће је да смо помагали мигрантима да уђу у Пољску

Нови магазин 19.11.2021
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је у Минску да је апсолутно могуц́е да су белоруске снаге помагале мигрантима да из те земље уђу у Пољску, али је негирао да су били позвани. "Ми смо Словени. Имамо срца. Наши… »
Лукашенко за ББЦ о мигрантима: Ми смо Словени, имамо срца

Лукашенко за ББЦ о мигрантима: Ми смо Словени, имамо срца

Нова 19.11.2021
Белоруски председник Александар Лукашенко рекао је у интервјуу за ББЦ да је "апсолутно могуће" да је војска његове земље помогла мигрантима да пређу у Пољску, али негира да су мигранти били позвани да дођу у Белорусију… »

Вести дана »