Povezane vesti
Vesna Rivas otkrila: „Skočila sam da BIJEM Popovića, al je POBEGAO!”
Svet & Skandal 19.11.2021
U nedavnom intervjuu za Svet, Vesna Rivas otkrila je detalje sukoba sa Sašom Popovićem. Prema rečima Rivasove, Saša ju je žestoko uvredio zbog čega je imala potebu da se obračuna sa njim. Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda) –Ma, na početku… »
"Slušaj popoviću, smradu: I klošarčino.." Pevačica krenula da bije Sašu, njemu se tresla vilica: "Odmah je pobegao na vrata"…
Blic 19.11.2021
Vesna Rivas otkrila je da je jednom prilikom jurila Sašu Popovića kako bi ga prebila. - Na početku saradnje sa Sašom stvarno nije bilo nikakvih problema, ali došli smo i do toga da sam ga jurila da ga bijem pred 20 pevača. Ispoštovao me je maksimalno… »
Vesti dana »

Vučić sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen: Za nas je članstvo u EU strateško opredeljenje, tražio sam izuzeće od carina na čelik
RTV pre 4 minutajoš 27 povezanih

(Radarski snimak) uživajte do ovog dana, a onda stiže potpuni obrt! Temperatura pada i baš će da pljušti, a evo šta nam sledi za vikend
Blic pre 2 satajoš 22 povezane

Počela grejna sezona i u Boru. Tokom provere sistema sanirano 40 proboja na mreži
Ist media pre 53 minutajoš 17 povezanih

Ambasadorka Izraela prenela srpskom narodu zahvalnost porodice Alona Ohela na podršci
Novi magazin pre 18 minutajoš 20 povezanih

Privremeni prekidi u vodosnabdevanju u više niških naselja zbog radova na mreži
Glas juga pre 44 minutajoš 16 povezanih