Povezane vesti
Bila mi je žena, a SAD više ne mogu tako da je zovem: Dejan priznao da je u šoku - progovorio o razvodu, imovini i bratu
Mondo 19.11.2021
Dejan Dragojević otvorio dušu posle razvoda. Dejan Dragojević otvorio dušu posle razvoda. Dalila i Dejan Dragojević potpisali su juče papire za sporazumni razvod braka, koje je dostavio njegov brat David, a sada je prevareni učesnik Zadruge… »
Prva dejanova velika ispovest posle razvoda: Otkrio planove o raspodeli imovine, dotukao Dalilu i priznao sve o odnosu sa…
Kurir 19.11.2021
Dejan Dragojević progovorio je o razvodu braka sa Dalilom Dragojević u radio emisiji u rijalitiju "Zadruga 5". - Čudan je osećaj, neopisiv, ne mogu da ga opišem. U grudim imam taj osećaj, misli mi se šaltaju iz lepog u ružno. Neka sećanja se… »
Vesti dana »
Specijalci tzv. kosovske policije pretresaju kuće u nekoliko sela opštine Zubin Potok, građani uznemireni
RTS pre 46 minutajoš 24 povezane
Petković povodom eksplozije na KiM: "Nedopustiv i neprihvatljiv atak na osnovne životne potrebe Srba"
Euronews pre 46 minutajoš 19 povezanih
Petrušev za SK: Baš nam je ovo trebalo (VIDEO) Kako je Zvezda priredila „crni petak“ Bajernu (VIDEO)
Sport klub pre 1 satjoš 16 povezanih
U Siriji se opet rasplamsao rat: Zatvoren aerodrom u Alepu, blokirane saobraćajnice prema gradu
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih
"Osuđujemo nezakonito političko delovanje nastavnog osoblja" Oglasila se gimnazija koju pohađa sin premijera Miloša Vučevića
Kurir pre 40 minutajoš 8 povezanih