Повезане вести
Била ми је жена, а САД више не могу тако да је зовем: Дејан признао да је у шоку - проговорио о разводу, имовини и брату
Мондо 19.11.2021
Дејан Драгојевић отворио душу после развода. Дејан Драгојевић отворио душу после развода. Далила и Дејан Драгојевић потписали су јуче папире за споразумни развод брака, које је доставио његов брат Давид, а сада је преварени… »
Прва дејанова велика исповест после развода: Открио планове о расподели имовине, дотукао Далилу и признао све о односу са…
Курир 19.11.2021
Дејан Драгојевић проговорио је о разводу брака са Далилом Драгојевић у радио емисији у ријалитију "Задруга 5". - Чудан је осећај, неописив, не могу да га опишем. У грудим имам тај осећај, мисли ми се шалтају из лепог у ружно… »
Вести дана »

Укинут затворски притвор студенту Богдану Јовичићу, добио три месеца кућног притвора
Бета пре 1 сатјош 18 повезаних

Уживо Алон Охел хеликоптером превезен у болницу, Трамп стигао у Египат! "Ово је крај рата, помилујте бибија": Ослобођен држављанин Србије и сви живи таоци, Израел пустио затворене Палестинце (фото, видео)
Блиц пре 16 минутајош 154 повезане

Истраживање Црте: За студентску листу 44 одсто, блок предвођен Вучићем на 32
Н1 Инфо пре 3 сатајош 15 повезаних

Младенци у ресторан стигли у бесном џипу: Завирите на гала свадбу Уроша Живковића: Од званица први дошао Жика Јакшић (Видео)
Блиц пре 36 минутајош 27 повезаних

ЕУ у Србији и С.Македонији отвара центре за развој вештачке интелигенције
Бета пре 2 сатајош 26 повезаних