Povezane vesti
Bila mi je žena, a SAD više ne mogu tako da je zovem: Dejan priznao da je u šoku - progovorio o razvodu, imovini i bratu
Mondo 19.11.2021
Dejan Dragojević otvorio dušu posle razvoda. Dejan Dragojević otvorio dušu posle razvoda. Dalila i Dejan Dragojević potpisali su juče papire za sporazumni razvod braka, koje je dostavio njegov brat David, a sada je prevareni učesnik Zadruge progovorio o… »
Prva dejanova velika ispovest posle razvoda: Otkrio planove o raspodeli imovine, dotukao Dalilu i priznao sve o odnosu sa…
Kurir 19.11.2021
Dejan Dragojević progovorio je o razvodu braka sa Dalilom Dragojević u radio emisiji u rijalitiju "Zadruga 5". - Čudan je osećaj, neopisiv, ne mogu da ga opišem. U grudim imam taj osećaj, misli mi se šaltaju iz lepog u ružno. Neka sećanja se vrate. Kad… »
Vesti dana »
Prosečna neto plata za maj u Srbiji 118.398 dinara: Najveća primanja na Starom gradu, najmanja u Bojniku
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 41 povezana
Oštećen konzulat Letonije u Ukrajini: U napadu ruske vojske poginulo šestoro civila, ranjeno više destina ljudi
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 34 povezane
Nove američke carine izazvale negativne reakcije iz sveta, uključujući Kinu, Japan, Australiju, EU
N1 Info pre 24 satajoš 20 povezanih