Povezane vesti
Bošnjakinja Rahima traži Srbina koji je spasao muslimane: Ako je preživeo rat i sazna za ovo, obradovala bih se da mi se javi!…
Kurir 19.11.2021
Rahima Hamzić, Bošnjakinja, oglasila se putem društvenih mreža tražeći Srbina koji je nju i još troje ljudi spasao iz rata u Bosni i Hercegovini. Naime, kako je napisala na društvenim mrežama, on ih je prevezao iz bjeljinskog naselja Bukreš sve do… »
Ja sam rahima i tražim Srbina: Oglas o kom bruji Balkan - Bošnjakinja traga za čovekom koji je spasao muslimane u ratu!
Mondo 19.11.2021
Priča jedne žene iz Bosne i Hercegovine kruži društvenim mrežama i izaziva i suze i oduševljenje. Priča jedne žene iz Bosne i Hercegovine kruži društvenim mrežama i izaziva i suze i oduševljenje. Dešavanja tokom rata dvedestih, koji je uzrokovao raspad… »
"Ja sam rahima i tražim Srbina koji je spasio nas četvoro muslimana 1992.: Godine" Poruka jedne Bošnjakinje kruži društvenim…
Blic 19.11.2021
Ratna dešavanja koja su pratila raspad SFRJ, izvlačila su iz ljudi i najgore i najbolje. Priče o ljudima svih nacija i veroispovesti koji su se međusobno nalazili jedni drugima u nevolji, danas, trideset godina nakon svega, odjekuju možda jače nego… »
Vesti dana »

Stigla SMS upozorenja zbog paklenih vrućina! Mup upozorava na vrhunac toplotnog talasa iz kuće izlazi samo ko mora
Dnevnik pre 36 minutajoš 64 povezane

Aleksej Urusov novi predsednik, Dragutin Matanović prvi potpredsednik Odbora direktora NIS
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane

Francuska najavljuje priznanje Palestine, SAD kritikuju, Velika Britanija podržava, Nemačka oprezna
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 15 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 196 dinara, benzin 177 dinara do 1. avgusta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane