Povezane vesti

Ponovo krkljanac kod Preljine: Formirana kilometarska kolona na izlazu sa naplatne rampe, gužva u saobraćaju i ovog petka

Kurir 19.11.2021
Čačak - Tokom popodenvnih sati ponovo je došlo do potpunog kolapsa u saobrćaju na izlazu sa naplatne rampe u Preljini, a u smeru od Beograda ka Čačku formirane su kilometraske kolone vozila. Vozači čekaju i do pola sata da nastave svoj put… »

I ovog petka kilometarske kontrole kod naplatne rampe u Preljini

Morava info 19.11.2021
ČAČAK – Tokom popodnevnih sati ponovo je nastao potpuni kolaps u saobraćaju na izlazu sa naplatne rampe u Preljini. Kako javlja agencija RINA, u smeru od Beograda ka Čačku formirane su kilometarske kolone vozila. Vozači čekaju i do pola sata da… »

Kolaps kod Preljine, kilometarska kolona na izlasku sa naplatne rampe

Telegraf 19.11.2021
Pojačan intenzitet saobraćaja evideniran je na čitavom magistralnom putu ka Užicu i dalje ka Zlatiboru, a na toj deonici došlo je i do manjeg odrona. Tokom popodenvnih sati ponovo je došlo do potpunog kolapsa u saobrćaju na izlazu sa naplatne rampe… »

Neviđeni krkljanac kod Preljine: Formirana kilometarska kolona na izlazu sa naplatne rampe, saobraćajni kolaps i ovog petka…

RINA 19.11.2021
Pretraga Registracija Neviđeni krkljanac kod Preljine: Formirana kilometarska kolona na izlazu sa naplatne rampe, saobraćajni kolaps i ovog petka (FOTO)(VIDEO) Čačak - Tokom popodenvnih sati ponovo je došlo do potpunog kolapsa u saobrćaju na izlazu… »

Vesti dana »