Povezane vesti
„Velika trojka? Najviše saveta nama mladima daje Novak!“
Vesti online 19.11.2021
Mladi danski teniser Holger Rune dospeo je u centar pažnje teniske javnosti pošto je kritikovao sistem bodovanja ATP, koji je, da bi zadržao format tokom pandemije korona virusa , zamrzao bodove iz 2019. godine i na taj način onemogućio Runea i mnoge… »
Mlada nada tenisa: Nisam video da su Rodžer i Rafa savetovali mlađe igrače, Novak je najdarežljiviji
Mozzart sport 19.11.2021
“Đoković mi je rekao mnogo dobrih stvari. Zanimljivo je da se uvek Federer i Nadal pominju kao dobri momci kada su u pitanju buduće generacije, ali mislim da Đoković najviše daje”. Holger Rune trenutno igra na čelendžeru u Francuskoj. Bio je 474. na… »
„Svi pričaju o Rodžeru i Rafi kao uzorima mladih, ali najviše daje Đoković“
N1 Info 19.11.2021
Mladi danski teniser Holger Rune dospeo je u centar pažnje teniske javnosti pošto je kritikovao sistem bodovanja ATP, koji je, da bi zadržao format tokom pandemije virusa korona, zamrzao bodove iz 2019. godine i na taj način onemogućio Runea i mnoge… »
"Đoković daje najviše saveta": Mladi danski teniser pohvalno govorio o Novaku
Večernje novosti 19.11.2021
Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO Ovaj 18-godišnjak koji zauzima 108. mesto na ATP listi ispričao je kako je izgledao njegov prvi susret sa Srbinom. - Imao sam 14 godina i u Monaku sam trenirao sa Novakom. On me je tada pitao da li mi se dopada način na… »
Vesti dana »
(Video) Suđenje u slučaju "Generalštab": Ministar Selaković i saradnici izjasnili se da nisu krivi
Newsmax Balkans pre 18 minutajoš 46 povezanih
Sofronijević: Rok za podnošenje prijava za legalizaciju produžen za tri dana
NIN pre 17 minutajoš 55 povezanih
Kancer postaje globalna epidemija, stručnjaci apeluju na odgovornost prema sopstvenom zdravlju
Dnevnik pre 48 minutajoš 32 povezane
Završena sednica Skupštine Novog Sada, usvojene sve tačke koje su bile na dnevnom redu
Telegraf pre 37 minutajoš 20 povezanih
Brnabić: Izabrano troje predsedavajućih Komisijom za reviziju, verifikaciju i kontrolu tačnosti i ažuriranja biračkog spiska
RTV pre 3 minutajoš 20 povezanih