Povezane vesti
Ja sam bar sačekala da se čovek razvede! Tara i dalila proglasile rat: Bile su dobre, a sad pljuju jedna drugu na sva usta…
Kurir 19.11.2021
Nakon što se završilo gledanje snimaka, Tara Simov je prišla Filipu Car, kako bi razrešili sukob iz emsije. - U tripu si Tara - rekao je Car. - Rekla sam da tu tremu neću komentarisati zbog tebe, jer tebe volim i poštujem... Prećutala sam joj to što me… »
Dejan je svima postao dobar jer je žrtva u narodu! Miki kod Dalile i Cara opleo po Dragojeviću: Niko nije toliko jadan! (video)…
Kurir 19.11.2021
Miki Đuričić upao je kod Dalile Dragojević i Filipa Cara kako bi komentarisao aktuelne teme iz Zadruge, a nije štedeo ni Dejana Dragojevića. - Dejan je postao drug sa svima nama, da ste ostali zajedno, većinu žena bi nazivao k*rvama, narkomankama. Postao… »
Vesti dana »

"Razvela se, mužu prepustila starateljstvo, uredno plaća alimentaciju, ali kao da je troje dece ostavila u šumi!": Objava koja je posvađala Srbe
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Bojim se da se ista stvar ne ponovi": Majka devojčice koju su pokušala da otmu dva Albanca: Ne mogu da verujem da su napadači pušteni da se brane sa slobode!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

(Mape) šok preokret u oktobru! Nestvaran povratak leta, afrički vazduh donosi +25 stepeni! Zahlađenje će nam posle pasti teže nego ikad!
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vrela fotka rade Manojlović iz hotelske sobe: Haljina u boji kože nikad kraća, duge noge u prvom planu
Blic pre 25 minutajoš 1 povezana