Povezane vesti
Ja sam bar sačekala da se čovek razvede! Tara i dalila proglasile rat: Bile su dobre, a sad pljuju jedna drugu na sva usta…
Kurir 19.11.2021
Nakon što se završilo gledanje snimaka, Tara Simov je prišla Filipu Car, kako bi razrešili sukob iz emsije. - U tripu si Tara - rekao je Car. - Rekla sam da tu tremu neću komentarisati zbog tebe, jer tebe volim i poštujem... Prećutala sam joj to što me… »
Dejan je svima postao dobar jer je žrtva u narodu! Miki kod Dalile i Cara opleo po Dragojeviću: Niko nije toliko jadan! (video)…
Kurir 19.11.2021
Miki Đuričić upao je kod Dalile Dragojević i Filipa Cara kako bi komentarisao aktuelne teme iz Zadruge, a nije štedeo ni Dejana Dragojevića. - Dejan je postao drug sa svima nama, da ste ostali zajedno, većinu žena bi nazivao k*rvama, narkomankama. Postao… »
Vesti dana »
Popović: Šapić i SNS i da dovedu Harija Potera ne bi uspeli da iskopaju tunel ispod centra Beograda za dve i po godine
N1 Info pre 2 satajoš 28 povezanih
Upozorenje u Japanu: Mogući naknadni potresi tokom cele nedelje, građani da se drže dalje od obale
Euronews pre 13 minutajoš 35 povezanih
Zapadni Balkan rizikuje da do juna kolektivno izgubi više od 700 miliona evra iz Plana rasta EU
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 46 povezanih
"Ne putujte u Irak ni iz kog razloga, a ako ste tamo bežite" - Ambasada SAD izdala upozorenje najvišeg stepena rizika
Večernje novosti pre 4 minutajoš 71 povezana
Vučević o sastanku Kos i rektora Univerziteta u Beogradu: Đokić pogazio sve akademske i zakonske norme
Euronews pre 33 minutajoš 17 povezanih