Povezane vesti
Prvo svadba, pa beba! Darko Lazić bi da "ide redom": Ovog puta ne ponavlja greške - Budućnost mi je bitnija!
Mondo 19.11.2021
Darko Lazić i pevačica uveliko planiraju proširenje porodice. Darko Lazić i pevačica uveliko planiraju proširenje porodice. Barbara Bobak i Darko Lazić progovorili su o incidentu koji se dogodio kada je ona završila u Urgentnom centru, a sada su ponovo… »
"Hoću bebu sa barbarom": Darko Lazić progovorio o braku sa Bobakovom: "Ovoga puta ćemo sve po redu"
Blic 19.11.2021
Veza folkera Darka Lazića i pevačice Barbare Bobak neprestano se komentariše, a njih dvoje su tokom svog gostovanja u jednoj emisiji rekli da planiraju proširenje porodice. Ipak, pevač naglašava, ovoga puta bi da ide redom. Naime, kako kaže, Darko prvo… »
Vesti dana »
Predstavio se kao prodavac posuđa pa ukrao nakit iz stana Vrbašanke
Moj Novi Sad pre 28 minutajoš 38 povezanih
Vučić: Nemamo potvrdu da će OFAC produžiti licencu NIS-u, sutra moramo da odredimo cenu za dizel koja je nemoguća
NIN pre 28 minutajoš 174 povezane
Trampov ministar rata: Danas će biti najgore po Iran! Hegset kaže da su mu roditelji ubijenih vojnika rekli da "dovrši to" "Moj odgovor je bio..." (foto, video)
Kurir pre 28 minutajoš 34 povezane
Objavljene rang-liste korisnika penzija koji su dobili besplatan oporavak u banjama
Niške vesti pre 28 minutajoš 23 povezane