Повезане вести

"Пикси? Генерал који зна шта ради!" Речи доктора репрезентације открио детаље из свлачионице "орлова": Били смо убеђени да…

"Пикси? Генерал који зна шта ради!" Речи доктора репрезентације открио детаље из свлачионице "орлова": Били смо убеђени да…

Спортал блиц 20.11.2021
Иако смо можда већ све и знали! Доктор фудбалске репрезентације Србије је у емисији на "К1" телевизији причао о великом тријумфу и успеху нашег националног тима у Лисабону. Некадашњи лекар у Партизану је открио да је нови… »
‘Пикси је генерал и он зна шта ради’: Близак сарадник селектора Србије открио детаље из свлачионице пред херојску победу!…

‘Пикси је генерал и он зна шта ради’: Близак сарадник селектора Србије открио детаље из свлачионице пред херојску победу!…

Хот спорт 20.11.2021
Фудбалска репрезентација Србије играће на Мундијалу, а то је била вест која је обрадовала нацију. Орлови су успели да сруше моћну селекцију Португала усред Лисабона и то после преокрета, а доктор репрезетнације Илија Росић је у… »
Пикси обећао да ћемо срушити још једну традицију: Србија мора да игра најлепши фудбал – ту смо да усрећимо нацију!

Пикси обећао да ћемо срушити још једну традицију: Србија мора да игра најлепши фудбал – ту смо да усрећимо нацију!

Хот спорт 20.11.2021
Самоуверен, као и увек. Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси, синоћ је заједно са тренером КК Партизан Жељком Обрадовићем гостовао на ТВ Прва. Збунио се некадашњи фудбалер Црвене звезде на питање шта… »
Потез који је променио све: Био сам љут, а онда сам погледао тадића! Пикси открио шта се дешавало кад је Португал повео

Потез који је променио све: Био сам љут, а онда сам погледао тадића! Пикси открио шта се дешавало кад је Португал повео

Спортал блиц 19.11.2021
Селектор фудбалске репрезентације Србије још једном се осврнуо на сада већ легендарни меч са Португалом и велики успех “Орлова” и пласман на Светско првенство. Пикси је поновио да је знао да ће Србију одвести у Катар ако преузме… »
Цар! "Не знам шта друго и ту традицију ћемо да срушимо!" Драган Стојковић Пикси у емисији са Жељком Обрадовићем одушевио целу…

Цар! "Не знам шта друго и ту традицију ћемо да срушимо!" Драган Стојковић Пикси у емисији са Жељком Обрадовићем одушевио целу…

Спортал блиц 19.11.2021
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси и тренер кошаркашког клуба Прартизан Жељко Обрадовић говорили су вечерас у емисији "Прва Тема" о фудбалској репрезентацији Србије и пласману на Светско првенство у… »

Вести дана »