Povezane vesti
Stanove više ne brojim, a muškarci su isprepadani od mene! Vesna Zmijanac o nekretninama i udvaračima
Mondo 20.11.2021
Vesna Zmijanac progovorila o nekretninama i odnosima s muškarcima. Vesna Zmijanac progovorila o nekretninama i odnosima s muškarcima. Vesna Zmijanac je u julu postala baka još jedne devojčice, a Nikolija i Relja Popović i dalja ne žele da otkriju ime… »
Ne brojim više koliko sam stanova kupila: Vesna Zmijanac o muškarcima – ne smeju da mi se udvaraju
Večernje novosti 19.11.2021
Foto: Milena Anđela - Neću da kažem ime unuke. Ne krijem, nego razvlačite ime kao što ste Reino na početku, a ona se ništa ne pita, jer je dete i non stop je po novinama. Ovu drugu nećemo da eksponiramo, jer ona ne želi da bude zvezda - rekla je Vesna za… »
Vesna Zmijanac ponovo u zagrljaju ćerke: Zajedno u noćnom provodu, a onda se pohvalila: "Ne brojim više koliko sam stanova…
Blic 19.11.2021
U medijima se već neko vreme spekuliše kako pevačica Vesna Zmijanac nije u dobrim odnosima sa ćerkom Nikolijom i zetom Reljom. Ipak, sada su majka i ćerka ponovo zajedno i to u noćnom provodu. Vesna je nedavno postala baka po drugi put, kada se Nikolija… »
Vesti dana »
Dva upozorenja RHMZ: Danas i sutra grmljavina i intenzivni pljuskovi
Šabačke novosti pre 59 minutajoš 17 povezanih
Veselinu Miliću pritvor do 30 dana, odlučio Viši sud u Beogradu
BBC News pre 40 minutajoš 29 povezanih
San Antonio "rasterao vukove" i zakazao spektakl sa Oklahomom, Detroit ponovo odbio da "umre"
Sportske.net pre 2 satajoš 16 povezanih
"Ubili smo najaktivnijeg teroristu na svetu" Tramp izdao naređenje, likvidiran je drugi čovek Islamske države (ISIS) na globalnom nivou!
Kurir pre 50 minutajoš 12 povezanih
Srbi pomeraju granice na svim nivoima: Jovana Nogić oborila veoma važan rekord WNBA lige!
Hot sport pre 24 minutajoš 14 povezanih