Повезане вести

Здраво ДЕЈАНЕ, СРЕЋАН ТИ развод брака! Маја Маринковић одушевила гледаоце - загрлила га из све снаге и донела му поклон!

Здраво ДЕЈАНЕ, СРЕЋАН ТИ развод брака! Маја Маринковић одушевила гледаоце - загрлила га из све снаге и донела му поклон!

Мондо 20.11.2021
Филипа Цара није ни погледала! Филипа Цара није ни погледала! Маја Маринковић ушла је у Задругу где се налазе тројица бивших, и где ју је последњи од њих, Филип Цар, преварио са Далилом Драгојевић. Чим је ушла пришла је Дејану… »
Далила и Цар позеленели од муке: Маја поклонила Дејану парфем, а љубавници побегли главом без обзира! Филип нем од шока…

Далила и Цар позеленели од муке: Маја поклонила Дејану парфем, а љубавници побегли главом без обзира! Филип нем од шока…

Курир 20.11.2021
Маја Маринковић појавила се на вратима Беле куће и парфем поклонила Дејану Драгојевићу, а Далила и Филип Цар одмах су отишли у пушионицу. Филип није могао да дође себи због чињенице да бивша девојка није желела ни руку да му… »
Шок над шоковима! Далилин отац послао поруку Маји Маринковић пред њен улазак у Задругу 5: Ево шта јој је поручио Хусо Мујић!…

Шок над шоковима! Далилин отац послао поруку Маји Маринковић пред њен улазак у Задругу 5: Ево шта јој је поручио Хусо Мујић!…

Курир 20.11.2021
Маја Маринковић ушла је у Задругу, а пред улазак новинари су јој открили шта јој је поручио Далилин отац. Ниаме, она је добила поздрав од Далилиног оца Хусе Мујића, који јој је рекао да чува Дејана Драгојевића. - Хвала пуно, он… »
Ријалити може да почне! Маја Маринковић ушла у Задругу, снажно загрлила Дејана, па му уручила поклон! Цара није ни погледала…

Ријалити може да почне! Маја Маринковић ушла у Задругу, снажно загрлила Дејана, па му уручила поклон! Цара није ни погледала…

Курир 20.11.2021
Маја Маринковић ушла је у Задругу, а сусрела се очи у очи са Филипом Царем. "Честитам ти развод брака, донела сам ти парфем", рекла је Маја Дејану. "Од вечерас ријалити може да почне у правом смеру", рекла је Маја. Она је у… »
Спремна да помрси конце у задрузи! Маја Маринковић ушетала у студио као права бомба, у Белу кућу уноси поклон за једног…

Спремна да помрси конце у задрузи! Маја Маринковић ушетала у студио као права бомба, у Белу кућу уноси поклон за једног…

Курир 20.11.2021
Маја Маринковић улази у Задругу, а у студију појавила у атрактивном издању, спремна да помрси конце свима. Маја је донела и парфем, те најавила да ће неко бити изненађен. "Узбуђена сам, не знам шта ће да ме очекује. Спремила сам… »
Ово је подли план маје Маринковић? Улази у Задругу са јасним циљем, жели да има интимне односе са Царем, све у инат Далили!

Ово је подли план маје Маринковић? Улази у Задругу са јасним циљем, жели да има интимне односе са Царем, све у инат Далили!

Курир 20.11.2021
Маја Маринковић улази у ријалити “Задруга 5” и њено појављивање било је једно од најочекиванијих ове сезоне. Многим задругарима неће бити пријатно када виде Мају на вратима Беле куће, али оно што је сигурно јесте да ће управо… »
Шок! Огласила се Емина Мујић! Далилина мајка стала на ћеркину страну, па открила прави разлог Дејанове огорчености на Биљану…

Шок! Огласила се Емина Мујић! Далилина мајка стала на ћеркину страну, па открила прави разлог Дејанове огорчености на Биљану…

Ало 20.11.2021
Ово је прави разлог зашто је Дејан напустио породучни дом. Мајка Далиле Драгојевић, Емина Мујић огласила се након развода своје ћерке и Дејана Драгојевића. Она је, иначе, раније стајала у одбрану, сада већ бившег зета, али чини… »
Далилина мајка у лошем стању због њеног развода са дејаном! Хусо Мујић открио: Није јој добро, чуо сам од познаника

Далилина мајка у лошем стању због њеног развода са дејаном! Хусо Мујић открио: Није јој добро, чуо сам од познаника

Курир 20.11.2021
Далила и Дејан Драгојевић развели су се пред камерама ријалитија "Задруга", где је Далила и преварила јавно супруга са Филипом Царем. Ова ситуација изузетно је потресла како Дејанову, тако и Далилину породицу. Отац Далиле… »

Вести дана »