Povezane vesti

"Bolno je i tužno do neba.: Ovako nešto se nikada nije dogodilo..." Oglasio se direktor škole u koju je išao dečak (13)…

"Bolno je i tužno do neba.: Ovako nešto se nikada nije dogodilo..." Oglasio se direktor škole u koju je išao dečak (13)…

Blic 20.11.2021
Kada se dečak (13) obesio u četvrtak u nedovršenom potkrvolju porodične kuće u okolini Loznice, kao razlog zbog kog bi mogao da digne ruku na sebe, naveden je incident koji se dogodio u školi. Svi zaposleni u školi ostali su zbog njegove smrti u… »
Oprosti mu bože, nije znao šta čini: Rođak malog folkloraša pročitao potresan govor na njegovoj sahrani

Oprosti mu bože, nije znao šta čini: Rođak malog folkloraša pročitao potresan govor na njegovoj sahrani

Kurir 20.11.2021
Dečak (13) presudio sebi na tavanu porodične kuće u selu kod Loznice. Navodno, plašio se da će biti kažnjen zbog lošeg postupka u školi. Dečak (13) iz sela u okolni Loznice obesio se u četvrtak po podne na tavanu porodične kuće kad ga je majka… »
Putuj mali moj, neka te anđeli čuvaju: Mali folkloraši oprostili se od svog kolovođe (13) koji se ubio igraču mali moj…

Putuj mali moj, neka te anđeli čuvaju: Mali folkloraši oprostili se od svog kolovođe (13) koji se ubio igraču mali moj…

Kurir 20.11.2021
Dalje istrage tragedije u selu nadomak Loznice neće biti jer na telu dečaka nisu uočene nikakve povrede pa je mrtvozornik zaključio da nema elemenata za dalje postupanje. BEOGRAD - Tragedija koja je u crno zavila porodicu dečaka (13), koji se obesio… »

Vesti dana »