Повезане вести

Колеге и пријатељи опраштају се од Мериме Његомир

Колеге и пријатељи опраштају се од Мериме Његомир

РТС 20.11.2021
Многобројне колеге, пријатељи и поштоваоци опраштају се од наше познате певачице народне музике Мериме Његомир која је данас преминула у 69. години после краће и тешке болести. Мерима Његомир преминула је у 69. години од… »
"Бескрајно мила, моја мамице": Огласила се ћерка Мериме Његомир након мајчине смрти

"Бескрајно мила, моја мамице": Огласила се ћерка Мериме Његомир након мајчине смрти

Вечерње новости 20.11.2021
Фото: Архива Новости/Фејсбук/Љубица Његомир Зивиц Овим поводом се и њена ћерка Љубица Његомир огласила кратком поруком на друштвеним мрежама. - Част је бити твоје дете. Бескрајно мила, моја мамице - написала је Љубица на… »
Новак се ОПРОСТИО од Мериме Његомир! Желео да јој помогне…

Новак се ОПРОСТИО од Мериме Његомир! Желео да јој помогне…

Свет & Скандал 20.11.2021
Легендарна певачица народне музике,која је имала једна од најлепших и најшколованијих гласова, Мерима Његомир преминула је у 69. години након борбе са тумором панкреаса. Она је недавно открила да се бори са раком, а у тој борби… »
"Младост: Прође..." Последња песма Мериме Његомир објављена дан пред њену смрт

"Младост: Прође..." Последња песма Мериме Његомир објављена дан пред њену смрт

Блиц 20.11.2021
Мерима Његомир преминула је у 69. години након тешке и краће болести. Вест о њеној болести брзо је одјекнула регионом, јављали су се пријатељи и колеге и пружали подршку, а сада су сви занемели од шока. Пре само неколико сати… »
Снежана ђуришић о мерими његомир: На месту на ком је било пријатељство, сада зјапи празнина

Снежана ђуришић о мерими његомир: На месту на ком је било пријатељство, сада зјапи празнина

Фото: Г. Шљивић – Са претешким срцем примам ову вест. На месту на ком је било пријатељство које је трајало више од 50 година и које је оставило невероватан траг у мом животу, сада зјапи празнина. Знам да нисам сама у овим… »
"Једино ми брак није успео": Мерима Његомир удавала се само једном, а он је био човек коме је родила четворо деце

"Једино ми брак није успео": Мерима Његомир удавала се само једном, а он је био човек коме је родила четворо деце

Блиц 20.11.2021
Певачица Мерима Његомир преминула је у 69. години. Певачица је преминула након вишемесечне борбе с тешким обликом тумора. Она се већ неко време није појављивала у јавности, а време је проводила с вољенима. Млађа ћерка се… »
Страшно сам се потресао након разговора! Бивши партнер Мериме Његомир скрхан болом - Звала га је 10 дана пред смрт

Страшно сам се потресао након разговора! Бивши партнер Мериме Његомир скрхан болом - Звала га је 10 дана пред смрт

Мондо 20.11.2021
Након певачицине смрти огласио се њен бивши партнер Драгољуб Марковић. Након певачицине смрти огласио се њен бивши партнер Драгољуб Марковић. Бивши партнер Мериме Његомир, Драгољуб Марковић опростио се од певачице која је… »
"Твој глас ми одзвања у ушима..." Ана Бекута се потресним речима опростила од Мериме - Кумо, збогом!

"Твој глас ми одзвања у ушима..." Ана Бекута се потресним речима опростила од Мериме - Кумо, збогом!

Фото: Принтсцреен/Јутјуб/Премијера - Твој глас ми одзвања у ушима… Ова фотографија је настала маја месеца, у моменту кад смо у дуету певале “Тешко је љубит’ тајно” и “Због тебе”… Царство ти Господње и живот вечни! Кумо… »
Последња Меримина песма коју је отпевала са Легендама

Последња Меримина песма коју је отпевала са Легендама

РТС 20.11.2021
У продукцији ПГП РТС-а, група Легенде објавила је нову песму „Љубав траје“, коју је снимила са Меримом Његомир. То је уједно и последњи пројекат познате естрадне диве народне музике. Доказана музичка легенда и велики музички… »
Ана и мерима биле су куме, а САД се опростила од ње Бекута сломљена због певачицине смрти: Твој глас ми и даље одзвања у…

Ана и мерима биле су куме, а САД се опростила од ње Бекута сломљена због певачицине смрти: Твој глас ми и даље одзвања у…

Курир 20.11.2021
Мерима Његомир преминула је у 69. години после краће болести, а њена смрт растужила је јавност, те се њени најближи и многобројне колеге опраштају од ње. Певачица Ана Бекута била је крштена кума Мериме Његомир, а сада се… »
Преминула Мерима Његомир

Преминула Мерима Његомир

Правда 20.11.2021
Позната фолк певачица Мерима Његомир преминула је у 69. години после краће болести. Пре неколико дана медији су пренели да се певачица не осећа добро. Ову информацију за Пинк.рс је кроз сузе потврдила њена ћерка Љубица. „Тачно… »
Огласила се меримина ћерка! Након мајчине смрти кроз сузе рекла само ово!

Огласила се меримина ћерка! Након мајчине смрти кроз сузе рекла само ово!

Мондо 20.11.2021
Мерима Његомир преминула је у 69. години. Мерима Његомир преминула је у 69. години. Певачи је преминула након борбе са тумором, а за медије се кроз сузе огласила њена ћерка Љубица. "Тачно је", кратко је рекла. Мерима је само… »
Огласила се уплакана ћерка Мериме Његомир

Огласила се уплакана ћерка Мериме Његомир

Нова 20.11.2021
Певачица Мерима Његомир јутрос је преминула након краће болести, те није успела да победи канцер. Ову информацију кроз сузе је потврдила њена ћерка. „Тачно је“, кратко је кроз сузе рекла певачицина ћерка за Пинк.рс. Мерима… »
Тачно је, огласила се неутешна меримина ћерка Љубица Кроз сузе изустила само пар речи ово су сва меримина деца, ћерке су…

Тачно је, огласила се неутешна меримина ћерка Љубица Кроз сузе изустила само пар речи ово су сва меримина деца, ћерке су…

Курир 20.11.2021
БЕОГРАД - Легендарна певачица Мерима Његомир преминула је у 68. години. Ту информацију је за Пинк кроз сузе потврдила њена ћерка Љубица. - Тачно је - кратко је рекла. Мерима је недавно открила да води борбу са раком. - Мерима… »
Пре две недеље смо се чуле! Гоца Божиновска сломљена након Меримине смрти - открила какав су договор имале!

Пре две недеље смо се чуле! Гоца Божиновска сломљена након Меримине смрти - открила какав су договор имале!

Мондо 20.11.2021
Мерима Његомир преминула је у 69. години, а њена колегиница Гоца Божиновска неутешна је након певачицине смрти. Мерима Његомир преминула је у 69. години, а њена колегиница Гоца Божиновска неутешна је након певачицине смрти… »
Лепа Лукић у сузама због мериме: Јао, мајко моја најлепша, шта ме снађе?

Лепа Лукић у сузама због мериме: Јао, мајко моја најлепша, шта ме снађе?

Фото: Принтсцреен/Пинк Певачица Лепа Лукић кратко је коментарисала тужне вести да је преминула Мерима Његомир. - Управо су ми јавили. Јао, мајко моја најлепша, шта ме снађе? Изгубили смо таквог човека и певача. Никако нисам, не… »
Од чега је преминула Мерима Његомир? Певачица није издржала у борби против опаке болести

Од чега је преминула Мерима Његомир? Певачица није издржала у борби против опаке болести

Фото: Принтскрин Мерима Његомир је недавно открила да води борбу са раком. Пре неколико дана медији су пренели да се певачица не осећа добро. Снимила је више од 25 албума и отпевала неке од безвременских хитова као што су… »

Вести дана »