Повезане вести
Разбојништво у Сарајеву: Мушкарац избо и опљачкао држављанина Либије
Блиц 20.11.2021
Тридесетогодишњи А. М., држављанин Либије, задобио је тешке повреде опасне по живот, након што га је оштрим предметом убо непознати мигрант, потврђено је из Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево. Све се одиграло… »
Либијац повређен у Сарајеву, мигрант му тражио новац па га убо у леђа
РТС 20.11.2021
Тридесетогодишњи држављанин Либије задобио је тешке повреде опасне по живот, након што га је у Сарајеву оштрим предметом убо непознати мигрант, потврђено је из Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево. Инцидент се… »
Либијац нападнут у Сарајеву: Мигрант му тражио новац па га убо у леђа
Вечерње новости 20.11.2021
Фото Аваз Либијац је полицији рекао да му је повреду у пределу леђа нанео непознати мигрант, који му је претходно тражио новац у насељу Ченгић-Вила, преноси Дневни аваз. Повређени је превезен у Клинички центар Универзитета у… »
"Мигрант ми је тражио новац, па ме убо у леђа": Полиција у Сарајеву трага за осумњиченим
Телеграф 20.11.2021
Задржан је на даљем лечењу због повреда опасних по живот. Тридесетогодишњи држављанин Либије задобио је тешке повреде опасне по живот, након што га је оштрим предметом убо непознати мигрант, потврђено је данас из Министарства… »
"Мигрант ми је тражио новац, па ме убо у леђа": Полиција трага за осумњиченим
Србија данас 20.11.2021
Задржан је на даљем лечењу због повреда опасних по живот. Тридесетогодишњи држављанин Либије задобио је тешке повреде опасне по живот, након што га је оштрим предметом убо непознати мигрант, потврђено је данас из Министарства… »
Вести дана »
Измене у саобраћају од ноћас у Булевару краља Александра: Ови трамваји се привременио укидају, уводе се нове линије и измене трасе
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)
Данас пре 2 сатајош 1 повезана