Повезане вести

Исповест оца болесне девојке коју је злостављао таксиста Дошао на славу, па ми силовао ћерку! Заклао бих га да сам знао шта…

Исповест оца болесне девојке коју је злостављао таксиста Дошао на славу, па ми силовао ћерку! Заклао бих га да сам знао шта…

Курир 20.11.2021
Рођак М.Р. ми је у уторак био на слави Ђурђиц, заједно смо јели и пили, секли колач, а онда ми је силовао ћерку... Да сам знао шта смера, заклао бих га у кући за столом, пред свим гостима! Ово прича очајни Милан М. из околине… »
Цењени зубар и супруга преминули од короне у 2 дана! Трагедија у Куршумлији, оболела им и ћерка

Цењени зубар и супруга преминули од короне у 2 дана! Трагедија у Куршумлији, оболела им и ћерка

Мондо 20.11.2021
М.Т. је преминуо у прокупачкој болници, а његова супруга дан раније. М.Т. је преминуо у прокупачкој болници, а његова супруга дан раније. Стоматолог у пензији М.Т. (74) и његоова супруга С.Т. (70) преминули су у року од два… »
"Напао ме је као звер, сплео ми је руке и свукао": Стравична исповест девојке коју је силовао рођак таксиста после славе код…

"Напао ме је као звер, сплео ми је руке и свукао": Стравична исповест девојке коју је силовао рођак таксиста после славе код…

Блиц 20.11.2021
Девојка која је пријавила таксисту М. Р. за силовање каже да се он понудио да је одвезе до куће заједно с њеним девером, ког је избацио из аутомобила, а њу напаствовао у забаченом делу села. - Имала сам пуно поверење у М. Р… »
"Дружи се са њеним оцем, ту ноћ су били код њега": Таксиста осумњичен да је силовао девојку већ робијао због силовања две…

"Дружи се са њеним оцем, ту ноћ су били код њега": Таксиста осумњичен да је силовао девојку већ робијао због силовања две…

Блиц 19.11.2021
Таксиста М. Р. (61) из околине Деспотовца, који је ухапшен због сумње да је силовао девојку са сметњама у развоју (29), већ је робијао због силовања две старије жене, тврде мештани села у околини Депсотовца. - Он је већ… »
Силовао ме, па избацио из аутомобила: Потресна исповест девојке која је пријавила таксисту Милета Р. из околине Деспотовца…

Силовао ме, па избацио из аутомобила: Потресна исповест девојке која је пријавила таксисту Милета Р. из околине Деспотовца…

Вечерње новости 19.11.2021
Жртва М. М, њен отац и осумњичени Милета Р. / Фото З. Г. / Фејсбук Отац несрећне девојке каже да је осумњичени његову ћерку кући довезао ноћу, тек око 2.30. - Да сам знао шта је урадио, убио бих га одмах! У кући. За славском… »

Вести дана »