Повезане вести

После Ђоковића се огласили Надал и Федерер! Сви траже несталу тенисерку, нико не верује информацијама из Кине!

После Ђоковића се огласили Надал и Федерер! Сви траже несталу тенисерку, нико не верује информацијама из Кине!

Мондо 20.11.2021
После Новака Ђоковића су се огласили и шпански и швајцарски ас. После Новака Ђоковића су се огласили и шпански и швајцарски ас. Цео свет тражи кинеску тенисерку Пенг Шуај. Драма око ње се наставља и не назире се крај. Она је… »
Објављене мистериозне слике нестале играчице, али остала сумња

Објављене мистериозне слике нестале играчице, али остала сумња

Нова 20.11.2021
Запослени кинеске државне телевизије објавио је на интернету фотографије тенисерке Пенг Шуај у новом покушају да се одагна забринутост због њеног нестанка након што је оптужила бившег премијера Кине за сексуално злостављање… »
Запослени кинеске државне телевизије објавио фотографије нестале Пенг Шуај

Запослени кинеске државне телевизије објавио фотографије нестале Пенг Шуај

Н1 Инфо 20.11.2021
Запослени кинеске државне телевизије објавио је на интернету фотографије тенисерке Пенг Шуај, у новом покушају да се одагна забринутост због њеног нестанка, након што је оптужила бившег премијера Кине за сексуално злостављање… »
Потресени Новак Ђоковић одмахивао главом и понављао "не знам, не знам, страшно" На све начине покушавају да заташкају случај…

Потресени Новак Ђоковић одмахивао главом и понављао "не знам, не знам, страшно" На све начине покушавају да заташкају случај…

Спортал блиц 20.11.2021
Наставља се драма око нестале кинеске тенисерке . Након што су се пре неколико дана појавиле информације да је нестала након што је оптужила кинеског вицепремијера Жанга Гаолија за силовање, у свету не престаје да се прича о… »
Фотографије нестале Пенг Шуај објављене на интернету

Фотографије нестале Пенг Шуај објављене на интернету

Данас 20.11.2021
Запослени кинеске државне телевизије објавио је на интернету фотографије тенисерке Пенг Шуај у новом покушају да се одагна забринутост због њеног нестанка након што је оптужила бившег премијера Кине за сексуално злостављање… »
Појавиле се фотке нестале тенисерке, али нико им не верује: И Новак ударио на Кину због ње - Нека им одузму турнире!

Појавиле се фотке нестале тенисерке, али нико им не верује: И Новак ударио на Кину због ње - Нека им одузму турнире!

Мондо 20.11.2021
Наставља се драма око Пенг Шуај. Наставља се драма око Пенг Шуај. Наставља се драма око нестале кинеске тенисерке Пенг Шуај! Након што су се пре неколико дана појавиле информације да је нестала након што је оптужила кинеског… »

Вести дана »