Povezane vesti
Šeherezada se porađala 11 sati! Bebi se obmotala pupčana vrpca oko vrata! 1 stvar predvidela kad je krenula u bolnicu
Mondo 20.11.2021
Glumica Berguzar Korel, kod nas poznatija kao Šeherezada i njen kolega i suprug Halit Ergenč, kog pamtimo kao Sulejmana Veličanstvenog, postali su nedavno roditelji po treći put. Glumica Berguzar Korel, kod nas poznatija kao Šeherezada i njen kolega i… »
Bebi se obmotala pupčana vrpca oko vrata, porađala sam se 11 bolnih sati! Šeherezada objavila slike iz porodilišta, rasplakala…
Kurir 20.11.2021
Turski par Berguzar Korel (39), koja je poznata po ulozi Šeherezada i Halit Ergenč (51), kog pamtimo kao Sulejmana Veličanstvenog pre dve nedelje dobili su treće dete - ćerku Lejlu. Šeherezada je sada objavila na svom Instagramu niz emotivnih fotografija… »
Vesti dana »
"Od kako sam ja ovde, Denver nikad ne odustaje": Jokić razbio Atlantu i poslao poruku celoj NBA
Mondo pre 3 minutajoš 21 povezana
Na današnji dan: U Britaniji potpisan sporazum kojim nastaje Irska Slobodna Država
Radio 021 pre 43 minutajoš 3 povezane
Oblačno, sa slabom kišom – ponegde zbog magle vidljivost ispod 200 metara
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih
Moskva prekida sporazume o vojnoj saradnji: kraj višedecenijskih dogovora sa ove tri zapadne zemlje
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Rusija pokrenula masovni napad na Ukrajinu; nastavljaju se pregovori Kijeva i SAD
RTS pre 13 minutajoš 5 povezanih