Povezane vesti
Kurti: Glasao bih za ujedinjenje sa Albanijom ako je referendum demokratski
N1 Info 21.11.2021
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je da bi na referendumu glasao za ujedinjenje sa Albanijom samo ako bude predstavljen na demokratski način, ali da to nije prioritet u ovom mandatu njegove Vlade. „Mislim da bi bilo dva referenduma na kojima bi ljudi… »
Radio sto plus 21.11.2021
“Mislim da bi bilo dva referenduma na kojima bi ljudi glasali za ujedinjenje. Izabran sam za premijera da bih se borio protiv korupcije i otvorio radna mesta za mlade ljude i žene. Ali u budućnosti to ne bih isključio, mada bi za stabilnost u regionu… »
Danas 21.11.2021
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je da bi na referendumu glasao za ujedinjenje sa Albanijom samo ako bude predstavljen na demokratski način, ali da to nije prioritet u ovom mandatu njegove Vlade. „Mislim da bi bilo dva referenduma na kojima bi ljudi… »
Vesti dana »
Preminuo Vladimir Vukčević, prvi tužilac Srbije za ratne zločine
Radio 021 pre 1 satjoš 25 povezanih
(BLOG) Dijana Hrka nastavila štrajk glađu: Hladnu noć zamenio dan podrške
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih
Nuklearni rat se nikad ne može dobiti: Generalni sekretar NATO-a uputio oštro upozorenje Putinu
Kurir pre 49 minutajoš 45 povezanih
(VIDEO) To može samo Novak: Đoković iz špage osvojio poen, a onda je dodatno oduševio publiku u Atini
Danas pre 10 minutajoš 29 povezanih
„Institucije i dešavanja srpske zajednice u Hrvatskoj su pod policijskom zaštitom“: Pupovac o incidentima u Zagrebu i Splitu
Danas pre 2 satajoš 49 povezanih