Povezane vesti
Kurti: Glasao bih za ujedinjenje sa Albanijom ako je referendum demokratski
N1 Info 21.11.2021
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je da bi na referendumu glasao za ujedinjenje sa Albanijom samo ako bude predstavljen na demokratski način, ali da to nije prioritet u ovom mandatu njegove Vlade. „Mislim da bi bilo dva referenduma na kojima bi ljudi… »
Radio sto plus 21.11.2021
“Mislim da bi bilo dva referenduma na kojima bi ljudi glasali za ujedinjenje. Izabran sam za premijera da bih se borio protiv korupcije i otvorio radna mesta za mlade ljude i žene. Ali u budućnosti to ne bih isključio, mada bi za stabilnost u regionu… »
Danas 21.11.2021
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je da bi na referendumu glasao za ujedinjenje sa Albanijom samo ako bude predstavljen na demokratski način, ali da to nije prioritet u ovom mandatu njegove Vlade. „Mislim da bi bilo dva referenduma na kojima bi ljudi… »
Vesti dana »
Sutra sednica Republičkog štaba za vanredne situacije: U Ivanjici i Valjevu stabilno snabdevanje strujom
Euronews pre 32 minutajoš 44 povezane
Na srpskim prugama, u protekla 24 sata, angažovano više od 800 radnika zbog snega
RTV pre 1 satjoš 48 povezanih
Aktivisti: U Iranu tokom demonstracija poginulo najmanje 538, pritvoreno više od 10.670 osoba
Serbian News Media pre 27 minutajoš 33 povezane
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Nedeljnik pre 7 satijoš 28 povezanih
Led i poledica u Beogradu: Ekipe čiste kritične ulice - gde je najopasnije i koji kolovozi su najkritičniji
Euronews pre 5 satijoš 58 povezanih