Povezane vesti
Optužuje Srbiju po kuloarima i hodnicima: Vjosa Osmani o "huškačkoj Srbiji" sa grupicom američkih senatora
Večernje novosti 21.11.2021
Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije/Printscreen Osmani je tokom sastanka sa senatorima DŽonijem Ernstom, Krisom Kunsom, DŽini Šahin i DŽemsom Rišom, kome su prisustvovali i ministarka spoljnih poslova i ministar odbrane u Prištini Donika Gervala… »
Vjosa Osmani: Huškački diskurs Srbije izvor destabilizacije regiona
N1 Info 21.11.2021
Predsednica Kosova Vjosa Osmani ocenila je da je "huškački diskurs" iz Srbije izvor destabilizacije u regionu. Ona se tokom posete Kanadi sastala sa američkim senatorima Jonijem Ernsom, Krisom Kunsom, Dženi Šahin i Džejmsom Ričom kojima je zahvalila na… »
Vjosa Osmani: Huškački diskurs Srbije izvor destabilizacije regiona
Novi magazin 21.11.2021
Predsednica Kosova Vjosa Osmani ocenila je danas da je "huškački diskurs" iz Srbije izvor destabilizacije u regionu. Ona se tokom posete Kanadi sastala sa američkim senatorima Jonijem Ernsom, Krisom Kunsom, Dženi Šahin i Džejmsom Ričom kojima je… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
(Foto) Prizor kao da je pala atomska bomba! Ovako izgleda mesto požara gde su odjekivale detonacije kod Beograda: Kamion izgoreo do neprepoznatljivosti
Blic pre 1 satjoš 41 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najavom jačeg naoblačenja i grmljavinskih nepogoda
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 37 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
RTV pre 39 minutajoš 24 povezane
„Pobunjeni univerzitet“ podneo inicijativu za ocenu ustavnosti SPIRI sistema
Mašina pre 4 satijoš 12 povezanih