Povezane vesti

Iz NBA teške uvrede Čoviću: Nurkić - "Dobri ste kada vas prozivaju kriminalci! U Srbiji samo Partizan"

Iz NBA teške uvrede Čoviću: Nurkić - "Dobri ste kada vas prozivaju kriminalci! U Srbiji samo Partizan"

Večernje novosti 21.11.2021
FOTO: AP Bosanskohercegovački centar Jusuf Nurkić odgovorio je Nebojši Čoviću na jedno od gostovanja u podkastu "Sportlight" u kome je prvi čovek Zvezde rekao da centar iz BiH ne bi mogao da igra za Zvezdu pošto je dao neke nedolične komentare, te… »
Skandalozan ispad! Jusuf nurkić izvređao nebojšu Čovića! Nije birao reči, reagovao na izjavu da nikad ne bi mogao da igra…

Skandalozan ispad! Jusuf nurkić izvređao nebojšu Čovića! Nije birao reči, reagovao na izjavu da nikad ne bi mogao da igra…

Sportal blic 21.11.2021
Bosanskohercegovački košarkaš odgovorio je na prozivke predsednika Crvene zvezde, i to na prilično brutalan način. Prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana nedavno je u jednom intervjuu na televiziji „Sport klub“ istakao da , a na ove reči posle… »
Nurkić izvređao Nebojšu Čovića uz reči „za mene postoji samo Partizan“ VIDEO

Nurkić izvređao Nebojšu Čovića uz reči „za mene postoji samo Partizan“ VIDEO

Nova 21.11.2021
Košarkaš Portlanda Jusuf Nurkić prokomentarisao je izjavu Nebojše Čovića, koji je rekao da on nikada ne bi mogao da igra za Crvenu zvezdu. Kao gost emisije „Sportlight“ na Sport klubu, Nurkić je govorio o Crvenoj zvezdi, Partizanu i Nebojši… »
Nurkić uzvratio prozivke: „Kada vas kriminalci prozivaju, onda znači da radite nešto dobro“! (video)

Nurkić uzvratio prozivke: „Kada vas kriminalci prozivaju, onda znači da radite nešto dobro“! (video)

Hot sport 21.11.2021
Nije ostao dužan. Tokom poslednjih dana pažnju košarkaške javnosti zauzima sukob Nebojše Čovića i Jusufa Nurkića. Predsednik KK Crvena zvezda je u emisiji „Sportlight“ pričao o bosanskohercegovačkom košarkašu i izneo je tvrdnju da Nurkić… »
Nurkić odgovorio Čoviću: Za mene postoji samo jedan klub u Beogradu

Nurkić odgovorio Čoviću: Za mene postoji samo jedan klub u Beogradu

N1 Info 21.11.2021
Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić govorio je ekskluzivno za Sport klub o svojoj karijeri, o aktuelnim sportskim ali i političkim temama, kao i o potencijalnom igranju za Crvenu zvezdu ili Partizan. Nurkić je bio gost nove epizode emisije… »

Vesti dana »