Повезане вести

Проговорила о афери с Вуком Мобом! Певачица рекла своју страну приче, водитељ је прекинуо - Можда је неко плакао

Проговорила о афери с Вуком Мобом! Певачица рекла своју страну приче, водитељ је прекинуо - Можда је неко плакао

Мондо 21.11.2021
У Задрузи се шушка како је певачица Сандра Решић наводо имала аферу са репером Вуком Мобом, а она је у разговору са Дарком Танасијевићем изнела своју страну приче. У Задрузи се шушка како је певачица Сандра Решић наводо имала… »
Оптужили је за аферу са Вуком Мобом: Неко можда плаче због тебе! Певачица решила да открије како стоје ствари! (видео)

Оптужили је за аферу са Вуком Мобом: Неко можда плаче због тебе! Певачица решила да открије како стоје ствари! (видео)

Курир 21.11.2021
Певачица Сандра Решић прокоментарисала је наводе да је са репером Вуком Мобом имала аферу. Она је одмах открила да је до тренутка док се прича није проширила Вук био само њен друг, као и да се од њега растала у пријатељским… »
Певачица проговорила о афери са Вуком Мобом: Водитељ је прекинуо: "Неко је плакао због тога"

Певачица проговорила о афери са Вуком Мобом: Водитељ је прекинуо: "Неко је плакао због тога"

Блиц 21.11.2021
Певачица Сандра Решић прокоментарисала је наводе да је са репером Вуком Мобом имала аферу. - Не знам одакле је то кренуло, неко ми је рекао да је то потекло од њега. Ја сам била шокирана тиме. До те информације, Вук Моб је био… »

Вести дана »