Povezane vesti
Bio sam skoro oženjen prostitutkom! Šok ispovest najpoznatijeg srpskog estradnog makroa: Svi poznajemo partnere devojaka
Mondo 21.11.2021
Mihailo Maksimović je, nakon priznanja pred Višim sudom u Beogradu da je posredovao u prostituciji, otkrio kako je počeo da se bavi ovim ilegalnim poslom, kakve je devojke birao i kako je bio "skoro oženjen" prostitutkom. Mihailo Maksimović je, nakon… »
Najpoznatiji estradni makro šokirao: Prostitutke koriste ljudi koje svi gledamo i poznajemo jedna je obradila 9 klijenata za…
Kurir 21.11.2021
Mihailo Maksimović nakon priznanje pred Višim sudom u Beogradu da je posredovao u prostituciji otkrio je detalje svojih početaka. - To je bilo slučajno. Upoznao sam u zatvoru jednog druga. Robijao sam zbog nekih dečačkih nestašluka, on se isto bavio… »
Vesti dana »

Pucnjava na Menhetnu: Najmanje četvoro mrtvih – napadač izvršio samoubistvo
Vreme pre 33 minutajoš 19 povezanih

Maskirani napadači upali u zgradu Univerziteta u Novom Pazaru – studenti izbačeni
Vreme pre 8 minutajoš 7 povezanih

Vremenska prognoza otkriva kada će stati kiša u Srbiji i kakvo će vreme biti u avgustu: Oni koji su se nadali suncu jako će se razočarati
Nova pre 3 minutajoš 9 povezanih

Malo svežije i vetrovito, mestimično sa kišom - temperatura do 28 stepeni
RTS pre 1 satjoš 10 povezanih

Tramp: Ne zanima me susret sa Putinom; Medvedev: Pretnje Rusiji mogu dovesti do rata sa SAD
RTS pre 23 minutajoš 11 povezanih