Повезане вести
Оставио си ме трудну! Маја лила сузе због Јањуша - бивши љубавници се суочили, па завршили у новом сукобу! (видео)
Мондо 21.11.2021
Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш покушали да разговарају. Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш покушали да разговарају. Гледаоци Задруге нестрпљиво су чекали улазак Маје Маринковић која се одмах суочила са Филипом… »
Понављају се сцене из задруге 4! Јањуш и даље слаб на сузе маје Маринковић, њен улазак променио је све, а он жели само…
Курир 21.11.2021
Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш имали су први разговор након њеног уласка, који је прерастао у свађу, а одмах после, он се осамио у дворишту. Маријана Зоњић му је пришла и покушала да испита ситуацију: - Не можете вас… »
Први емотивни слом маје Маринковић! Јањуш јој пришао, она бризнула у плач: Ниси се јавио када сам била трудна, сад ме остави!…
Курир 21.11.2021
Марко Јањушевић Јањуш пришао је Маји Маринковић и покушао да поразговара са њом, али је задругарка одмах бризнула у плач и викала му да ју је оставио док је била трудна: - Остави ме на миру! Не желим да ми се обраћаш, нема… »
Вести дана »
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 3 сатајош 17 повезаних
Општа побуна у Бугарској: Грађани на улицама због корупције и буџета за 2026.
Недељник пре 2 сатајош 28 повезаних
Зашто је Трамп у Москву послао Виткофа и Кушнера? Си-Ен-Ен анализира: Доналд се окреће неконвенционалном тиму за преговоре о Украјини
Вечерње новости пре 1 сатјош 27 повезаних