Povezane vesti
Makro progovorio o učesnicama rijalitija! Isplivala imena devojaka: Njima nisam mogao da zabranim ulazak!
Kurir 21.11.2021
Najpoznatiji balkanski makro Mihailo Maksimović progovorio je o učešću njegovih seksualnih radnica u rijaliti programima. - Ja sam se svađao sa njima kad su ulazile u rijaliti programe. Nisam smatrao da je to korisno za posao. Po meni to više odmaže nego… »
Afera tresla Srbiju! Poznati sportista pred razvodom zbog prostitutke! Makro bez dlake na jeziku otkrio: Klijentima rađaju i…
Kurir 21.11.2021
Najpoznatiji srpski makro Mihailo Maksimović u emisji "Sceniranje" na Kurir televizji govorio je o svim tajnama prostitucije u Srbiji. On je sa voditeljkom Ljiljanom Stanišić pretres ao život seksualnih radnica, a nije krio da se klijenti i devojke koje… »
Vesti dana »
RHMZ izdao čak dva upozorenja: Očekuju se pljuskovi sa grmljavinom, ovaj deo dana biće najkritičniji
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih
San Antonio "rasterao vukove" i zakazao spektakl sa Oklahomom, Detroit ponovo odbio da "umre"
Sportske.net pre 2 satajoš 16 povezanih
Srbi pomeraju granice na svim nivoima: Jovana Nogić oborila veoma važan rekord WNBA lige!
Hot sport pre 32 minutajoš 14 povezanih