Povezane vesti
Makro mihailo Maksimović u sceniranju: Svoje radnice sam gledao kao sestre! Svaka je morala da ispunjava ova 3 pravila!
Kurir 22.11.2021
Mihailo Maksimović bio je gost emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji, gde je sa voditeljkom Ljiljanom Stanišić pričao o svim tajnama posla kojim se godinama bavio. Kao najpoznatiji makro u regionu, bio je uhapšen i u istražnom zatvoru proveo je… »
Sportista pred razvodom zbog prostitutke: Estradni makro bez dlake na jeziku: "Klijentima rađaju decu", a evo šta kaže o…
Blic 21.11.2021
Mihailo Maksimović nakon priznanja pred Višim sudom u srpskoj prestonici da je posredovao u prostituciji progovorio je o svim tajnama prostitucije u našoj zemlji. Nije krio da se klijenti i devojke koje pružaju ove usluge neretko zaljubljuju, pa čak… »
"Prostitutke koriste ljudi koje svi gledamo i poznajemo": Estradni makro šokira: "Jedna je obradila 9 klijenata za veče"
Blic 21.11.2021
Mihailo Maksimović nakon priznanje pred Višim sudom u Beogradu da je posredovao u prostituciji otkrio je detalje svojih početaka. - To je bilo slučajno. Upoznao sam u zatvoru jednog druga. Robijao sam zbog nekih dečačkih nestašluka, on se isto… »
Vesti dana »

Požar u kući u Nišu, povređeno šest osoba, među njima četvoro dece
RTS pre 22 minutajoš 26 povezanih

Lokalne vlasti Leposavića naložile srpskim porodicama da se isele iz svojih kuća
N1 Info pre 28 minutajoš 13 povezanih

Višković: Veće šanse dajem PSŽ jer više nemaju egomanijake u timu
Sport klub pre 2 satajoš 19 povezanih