Povezane vesti
Šta brineš o švaleru, brini gde ti je muž?! Maja otkrila Dejanu kako je zapušila usta dalili, Dragojević zanemeo! (video)
Kurir 22.11.2021
Maja Marinković otkrila je Dejanu Dragojeviću kako je protekao njen susret sa Dalilom Dragojević, njegovom bivšom suprugom: - Ja kad sam u vezi ja sam takva i ja nikada prva nešto ne bih tako uradila. To sad kao praćenje pa praštanje, tu sreće… »
Oslobodili ste se najvećeg zla Dalila se obratila bivšoj svekrvi i Davidu, odgovorila maji na provokacije: Smešna je, ne…
Kurir 22.11.2021
Dalila Dragojević govorila je o ulasku Maje Marinković u Zadrugu, komentarisala goruće teme, a uputila je i reči Davidu i Biljani Dragojević. - Znaš kako, što se Majinog ulaska tiče, to sam svake sedmice očekivala. Ono što očekuješ, ne može… »
Dejan Dragojević na kraju ipak zahvalan majci Biljani!
Svet plus 22.11.2021
Dejan Dragojević na kraju ipak zahvalan majci Biljani Dragojević jer nisu podigli sprat kuće. Zamisli da sutra dolazi tamo sa Carem, Perom, Mikom, Žikom... Ja sam šokiran svime što se desilo. Dobro sam. Kad kažem dobro, onda sam dobro, ali ima i… »
Vesti dana »
Studenti ostavili džakove para ispred RTS-a i tražili izvinjenje od Vučića: U Dnevniku dva minuta posvećena protestu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Odbijen zahtev za ukidanje pritvora osumnjičenom u slučaju kanal Ibar-Lepenac
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Kapiten postigao kapitensku trojku u Berlinu: “Mora da se rilja, nije sve med i mleko”
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Uhapšen muškarac iz Lazarevca zbog nelegalne prodaje skupocenih rasa pasa (foto)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane