Povezane vesti
Šta brineš o švaleru, brini gde ti je muž?! Maja otkrila Dejanu kako je zapušila usta dalili, Dragojević zanemeo! (video)
Kurir 22.11.2021
Maja Marinković otkrila je Dejanu Dragojeviću kako je protekao njen susret sa Dalilom Dragojević, njegovom bivšom suprugom: - Ja kad sam u vezi ja sam takva i ja nikada prva nešto ne bih tako uradila. To sad kao praćenje pa praštanje, tu sreće nema… »
Oslobodili ste se najvećeg zla Dalila se obratila bivšoj svekrvi i Davidu, odgovorila maji na provokacije: Smešna je, ne…
Kurir 22.11.2021
Dalila Dragojević govorila je o ulasku Maje Marinković u Zadrugu, komentarisala goruće teme, a uputila je i reči Davidu i Biljani Dragojević. - Znaš kako, što se Majinog ulaska tiče, to sam svake sedmice očekivala. Ono što očekuješ, ne može da te… »
Vesti dana »

Emisija Džimija Kimela se vraća na televiziju nakon talasa protesta i osuda na račun kompanije Volt Dizni
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Upravo na Blic TV (video) "sa tatom nemam pravi odnos" Andreani Čekić usred emisije oči pune suza kada se prisetila susreta roditelja na svojoj svadbi zbog čega je i tada plakala
Blic pre 23 minutajoš 2 povezane

(Video) Snažan udar na Moskvu, gori prestonica Rusije: Odjekuju eksplozije, nebo potpuno zatvoreno
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 5 satijoš 1 povezana