Povezane vesti
Šta brineš o švaleru, brini gde ti je muž?! Maja otkrila Dejanu kako je zapušila usta dalili, Dragojević zanemeo! (video)
Kurir 22.11.2021
Maja Marinković otkrila je Dejanu Dragojeviću kako je protekao njen susret sa Dalilom Dragojević, njegovom bivšom suprugom: - Ja kad sam u vezi ja sam takva i ja nikada prva nešto ne bih tako uradila. To sad kao praćenje pa praštanje, tu sreće nema… »
Oslobodili ste se najvećeg zla Dalila se obratila bivšoj svekrvi i Davidu, odgovorila maji na provokacije: Smešna je, ne…
Kurir 22.11.2021
Dalila Dragojević govorila je o ulasku Maje Marinković u Zadrugu, komentarisala goruće teme, a uputila je i reči Davidu i Biljani Dragojević. - Znaš kako, što se Majinog ulaska tiče, to sam svake sedmice očekivala. Ono što očekuješ, ne može da te… »
Vesti dana »

Vlada usvojila uredbu o ograničavanju marži na 20 odsto za proizvode iz 23 kategorije
Pressek pre 1 satjoš 39 povezanih

(VIDEO) Priveden Miša Bačulov, MUP ga tereti da je predvodio napad na policiju
N1 Info pre 50 minutajoš 25 povezanih

(Foto, video) ruski krvavi udar na Kijev! Noć pakla, gađan centar grada, stižu jezivi prizori: Ubijena i deca, oštećeni soliteri, kuće, vrtići i zgrada EU
Blic pre 1 satjoš 46 povezanih

Razgovor Milera i Lučića: Znam da je Vučić uznemiren, ali ne mogu odmah da rasparčam Junajted mediju
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih