Povezane vesti
Dušan Kovačević: Verujemo u vidovnjake, vračare, travare, astrologe…
Nova 22.11.2021
Naša stvarnost je poprilično virtuelna – od kako ja znam za sebe i za svet u kojem sam živeo, nikad u našoj zemlji, a to pratim od rane mladosti, dva plus dva nisu bila četiri, već kako se dogovorimo ili kako neko odluči, kaže u intervjuu za "Danas"… »

Dušan Kovačević: Nikad u našoj zemlji dva plus dva nisu bila četiri, Srbija je paranormalni svet
Radio 021 22.11.2021
Naša stvarnost je poprilično virtuelna - od kako ja znam za sebe i za svet u kojem sam živeo, nikad u našoj zemlji, dva plus dva nisu bila četiri, već kako se dogovorimo ili kako neko odluči. Ovako ocenjuje pisac i reditelj Dušan Kovačević u intervjuu za… »

Kovačević: Vlast oduvek bila svet za sebe, manjina kojoj se većina prilagođava
N1 Info 22.11.2021
Naša stvarnost je poprilično virtuelna - od kako ja znam za sebe i za svet u kojem sam živeo, nikad u našoj zemlji, a to pratim od rane mladosti, dva plus dva nisu bila četiri, već kako se dogovorimo ili kako neko odluči, rekao je u intervjuu za Danas… »

Vesti dana »
Novi izveštaj Evropske Komisije: Srbija nazaduje u pravosuđu i medijima, hitno zaustaviti anti-EU narativ
Nedeljnik pre 1 satjoš 26 povezanih
Poslanici vlasti hvale Zakon o jedinstvenom biračkom spisku, opozicija napustila salu
Nedeljnik pre 2 satajoš 67 povezanih
Danas: Naprednjaci pune Ćacilend, u sredu veliki skup u Beogradu - stigle kvote po mestima širom Srbije
N1 Info pre 3 satajoš 7 povezanih
VJT: Vladimir Štimac saslušan zbog navodnog pozivanja na nasilnu promenu ustavnog uređenja -negirao je krivicu
N1 Info pre 4 satijoš 22 povezane