Povezane vesti
Koluvija: Uzgajao sam industrijsku konoplju a ne marihuanu
Politika 22.11.2021
Vlasnik poljoprivrednog dobra „Jovanjica” Predrag Koluvija, protiv kojeg se vodi sudski proces zbog optužbi da je na tom imanju uzgajao marihuanu, izjavio je danas da na „Jovanjici” nije uzgajao marihuanu već industrijsku konoplju, i da je to „dokazano u… »
Ambasada Nemačke o Koluviji: Pružili smo mu konzularnu pomoć jer je državljanin
N1 Info 22.11.2021
Nemačka ambasada u Beogradu pružila je konzularnu pomoć Predragu Koluviji, koji je državljanin Nemačke, navedeno je u odgovoru koji je ambasada uputila redakciji Nove.rs, nakon što su zatražili njihov komentar na navode Predraga Koluvije, koje je izneo… »
Ambasada Nemačke demantuje vlasnika Jovanjice: Pružili smo mu konzularnu pomoć
Nova 22.11.2021
Nemačka ambasada u Beogradu pružila je konzularnu pomoć Predragu Koluviji, koji je državljanin Nemačke, navedeno je u odgovoru koji je ambasada uputila našoj redakciji nakon što smo zatražili njihov komentar na navode Predraga Koluvije, vlasnika najveće… »
Koluvija: Uzgajao sam industrijsku konoplju a ne marihuanu, dokazano u Nemačkoj čiji sam državljanin
IndeksOnline 22.11.2021
BEOGRAD – Vlasnik poljoprivrednog dobra “Jovanjica” Predrag Koluvija, protiv kojeg se vodi sudski proces zbog optužbi da je na tom imanju uzgajao marihuanu, izjavio je danas da na “Jovanjici” nije uzgajao marihuanu već industrijsku konoplju, i da je to… »
Koluvija: Na „Jovanjici“ nije uzgajana marihuana već industrijska konoplja
N1 Info 22.11.2021
Vlasnik poljoprivrednog dobra "Jovanjica" Predrag Koluvija, protiv kojeg se vodi sudski proces zbog optužbi da je na tom imanju uzgajao marihuanu, izjavio je da na "Jovanjici" nije uzgajao marihuanu već industrijsku konoplju, i da je to "dokazano u… »
Koluvija: Uzgajao sam industrijsku konoplju a ne marihuanu, dokazano u Nemačkoj čiji sam državljanin
Nedeljnik 22.11.2021
Printscreen/YouTube/Objektiv TV (Beta) – Vlasnik poljoprivrednog dobra “Jovanjica” Predrag Koluvija, protiv kojeg se vodi sudski proces zbog optužbi da je na tom imanju uzgajao marihuanu, izjavio je danas da na “Jovanjici” nije uzgajao marihuanu već… »
Koluvija: Uzgajao sam konoplju, a ne marihuanu, dokazano u Nemačkoj
Nova 22.11.2021
Vlasnik poljoprivrednog dobra "Jovanjica" Predrag Koluvija, protiv kojeg se vodi sudski proces zbog optužbi da je na tom imanju uzgajao marihuanu, izjavio je danas da na "Jovanjici" nije uzgajao marihuanu već industrijsku konoplju, i da je to "dokazano u… »
Vesti dana »
Prevozio neregistrovane suplemente vredne više od 4,5 miliona dinara: Uhapšen muškarac (28)
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 38 povezanih
Ogroman broj ljudi u Teheranu odaje poštu ubijenom ajatolahu Aliju Hamneiju
Beta pre 3 satajoš 68 povezanih
Tramp na proslavi 250 godina SAD nabrajao nagrade države, pa se požalio da je on nije dobio: "Rešio sam osam ratova a za mene nema Nobela. Zašto?" (foto)
Blic pre 1 satjoš 57 povezanih
Evo kad počinje finale Srbija - SAD! Kusturica protiv saigrača iz Barse, mogu li ''orlići'' do čuda?
Sportske.net pre 50 minutajoš 37 povezanih
Bio je 3. teniser sveta, pre par dana bio nadomak ispadanja iz 200, sada je glavna senzacija Vimbldona
Telegraf pre 40 minutajoš 24 povezane