Povezane vesti
Koluvija: Uzgajao sam industrijsku konoplju a ne marihuanu
Politika 22.11.2021
Vlasnik poljoprivrednog dobra „Jovanjica” Predrag Koluvija, protiv kojeg se vodi sudski proces zbog optužbi da je na tom imanju uzgajao marihuanu, izjavio je danas da na „Jovanjici” nije uzgajao marihuanu već industrijsku konoplju, i da je to… »
Ambasada Nemačke o Koluviji: Pružili smo mu konzularnu pomoć jer je državljanin
N1 Info 22.11.2021
Nemačka ambasada u Beogradu pružila je konzularnu pomoć Predragu Koluviji, koji je državljanin Nemačke, navedeno je u odgovoru koji je ambasada uputila redakciji Nove.rs, nakon što su zatražili njihov komentar na navode Predraga Koluvije, koje je… »
Ambasada Nemačke demantuje vlasnika Jovanjice: Pružili smo mu konzularnu pomoć
Nova 22.11.2021
Nemačka ambasada u Beogradu pružila je konzularnu pomoć Predragu Koluviji, koji je državljanin Nemačke, navedeno je u odgovoru koji je ambasada uputila našoj redakciji nakon što smo zatražili njihov komentar na navode Predraga Koluvije, vlasnika… »
Koluvija: Uzgajao sam industrijsku konoplju a ne marihuanu, dokazano u Nemačkoj čiji sam državljanin
IndeksOnline 22.11.2021
BEOGRAD – Vlasnik poljoprivrednog dobra “Jovanjica” Predrag Koluvija, protiv kojeg se vodi sudski proces zbog optužbi da je na tom imanju uzgajao marihuanu, izjavio je danas da na “Jovanjici” nije uzgajao marihuanu već industrijsku konoplju, i… »
Koluvija: Na „Jovanjici“ nije uzgajana marihuana već industrijska konoplja
N1 Info 22.11.2021
Vlasnik poljoprivrednog dobra "Jovanjica" Predrag Koluvija, protiv kojeg se vodi sudski proces zbog optužbi da je na tom imanju uzgajao marihuanu, izjavio je da na "Jovanjici" nije uzgajao marihuanu već industrijsku konoplju, i da je to "dokazano u… »
Koluvija: Uzgajao sam industrijsku konoplju a ne marihuanu, dokazano u Nemačkoj čiji sam državljanin
Nedeljnik 22.11.2021
Printscreen/YouTube/Objektiv TV (Beta) – Vlasnik poljoprivrednog dobra “Jovanjica” Predrag Koluvija, protiv kojeg se vodi sudski proces zbog optužbi da je na tom imanju uzgajao marihuanu, izjavio je danas da na “Jovanjici” nije uzgajao… »
Koluvija: Uzgajao sam konoplju, a ne marihuanu, dokazano u Nemačkoj
Nova 22.11.2021
Vlasnik poljoprivrednog dobra "Jovanjica" Predrag Koluvija, protiv kojeg se vodi sudski proces zbog optužbi da je na tom imanju uzgajao marihuanu, izjavio je danas da na "Jovanjici" nije uzgajao marihuanu već industrijsku konoplju, i da je to "dokazano… »
Vesti dana »
UŽIVO Studenti iz Beograda krenuli peške za Novi Sad, Dolovac ih poziva na razgovor (FOTO; VIDEO)
Danas pre 42 minutajoš 42 povezane
Studenti krenuli peške iz Beograda ka Novom Sadu, MUP obezbeđuje trasu
Sputnik pre 42 minutajoš 35 povezanih
Sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu, najmanje 30 tela izvučeno iz reke
Euronews pre 36 minutajoš 50 povezanih
Konačno se oglasio inženjer Đajić na Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant
Nova pre 5 satijoš 4 povezane