Povezane vesti

Ristić nakon smene u FSS: "Šurbatović je kao vođa navijača Zvezde u većem sukobu interesa"

Ristić nakon smene u FSS: "Šurbatović je kao vođa navijača Zvezde u većem sukobu interesa"

Sportske.net 22.11.2021
U razgovoru za " Žurnal" hirurg Miljko Ristić je istakao da je inicijator njegove smene u Fudbalskom savezu Srbije bio Jovan Šurbatović. "Iznenađen sam smenom, vest sam saznao iz sredstava javnog informisanja. Počelo je sve odloženom utakmicom… »
Dr Ristić: Vođa navijača Crvene zvezde kog sam spasio od korone smenio me u FSS

Dr Ristić: Vođa navijača Crvene zvezde kog sam spasio od korone smenio me u FSS

Nova 22.11.2021
Prof. dr Miljko Ristić smenjen je sa nekolicinom lekara iz Fudbalskog saveza Srbije. Taj događaj ostao je u senci plasmana "Orlova" na Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine nakod pobede u Lisabonu. Profesor Miljko Ristić, sedam dana posle… »
‘Inicijator moje smene je vođa navijača’: Dr Miljko Ristić bez dlake na jeziku – progovorio o ‘smeni’ u FSS pa…

‘Inicijator moje smene je vođa navijača’: Dr Miljko Ristić bez dlake na jeziku – progovorio o ‘smeni’ u FSS pa…

Hot sport 22.11.2021
Poznati hirurg otvorio dušu. Čuveni kardiolog, hirurg i profesor doktor Miljko Ristić od skoro više nije na čelu Medicinske komisije Fudbalskog saveza Srbije. Ovo je iznenadilo mnoge, kao i njega samog. On je ‘skinut’ sa tog mesta jer su pojedini… »
Ristić o smeni u FSS: Razumem Šurbatovića, izbori su na pragu…

Ristić o smeni u FSS: Razumem Šurbatovića, izbori su na pragu…

Sportski žurnal 22.11.2021
Prof. dr Miljko Ristić prvi put u medijima od smene sa pozicije predsednika Medicinske komisije FSS. Profesor doktor Miljko Ristić posle dve decenije nije na čelu Medicinske komisije FS Srbije, a sa tog mesta otišao je bez zahvalnice smenom! Ekspresno… »

Vesti dana »