Povezane vesti
Ristić nakon smene u FSS: "Šurbatović je kao vođa navijača Zvezde u većem sukobu interesa"
Sportske.net 22.11.2021
U razgovoru za " Žurnal" hirurg Miljko Ristić je istakao da je inicijator njegove smene u Fudbalskom savezu Srbije bio Jovan Šurbatović. "Iznenađen sam smenom, vest sam saznao iz sredstava javnog informisanja. Počelo je sve odloženom utakmicom Crvene… »
Dr Ristić: Vođa navijača Crvene zvezde kog sam spasio od korone smenio me u FSS
Nova 22.11.2021
Prof. dr Miljko Ristić smenjen je sa nekolicinom lekara iz Fudbalskog saveza Srbije. Taj događaj ostao je u senci plasmana "Orlova" na Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine nakod pobede u Lisabonu. Profesor Miljko Ristić, sedam dana posle istorijskog… »
‘Inicijator moje smene je vođa navijača’: Dr Miljko Ristić bez dlake na jeziku – progovorio o ‘smeni’ u FSS pa osuo paljbu po…
Hot sport 22.11.2021
Poznati hirurg otvorio dušu. Čuveni kardiolog, hirurg i profesor doktor Miljko Ristić od skoro više nije na čelu Medicinske komisije Fudbalskog saveza Srbije. Ovo je iznenadilo mnoge, kao i njega samog. On je ‘skinut’ sa tog mesta jer su pojedini ljudi u… »
Ristić o smeni u FSS: Razumem Šurbatovića, izbori su na pragu…
Sportski žurnal 22.11.2021
Prof. dr Miljko Ristić prvi put u medijima od smene sa pozicije predsednika Medicinske komisije FSS. Profesor doktor Miljko Ristić posle dve decenije nije na čelu Medicinske komisije FS Srbije, a sa tog mesta otišao je bez zahvalnice smenom! Ekspresno su… »
Vesti dana »

Nebo sprema iznenađenje Posle oblačnog, ali toplog dana, dolaze oluje i grmljavina
Dnevnik pre 4 satijoš 12 povezanih

Da li građani mogu da tuže lokalne samouprave i gradove zbog ambrozije?
Danas pre 4 satijoš 10 povezanih

Potpuna eskalacija haosa na ulicama Nepala! Veliki broj mrtvih, uveden policijski čas, vojska patrolira ulicama, žena premijera živa spaljena (foto)
Kurir pre 35 minutajoš 30 povezanih

Koji su zaključci diskusije u EP o Srbiji i koje su njihove posledice?
Danas pre 15 satijoš 5 povezanih

Srbija-Engleska: Brodolom i incidenti na tribinama - u fotografijama
BBC News pre 45 minutajoš 58 povezanih