Povezane vesti
Nemačka investiciona banka ulaže u tehnomaniju
Večernje novosti 22.11.2021
Foto: Tehnomanija DEG je u Srbiji prisutan dugi niz godina – kako kroz plasmane u bankarski sektor Srbije, tako i kroz finansijske plasmane u privredu. Generalni direktor kompanije „Tehnomanija d.o.o.” Matija Protić ističe da je kompanija dobila… »
Nemačka investiciona banka ulaže u tehnomaniju
Mondo 22.11.2021
DEG je u Srbiji prisutan dugi niz godina – kako kroz plasmane u bankarski sektor Srbije, tako i kroz finansijske plasmane u privredu. DEG je u Srbiji prisutan dugi niz godina – kako kroz plasmane u bankarski sektor Srbije, tako i kroz finansijske… »
Nemačka investiciona banka ulaže u Tehnomaniju
Telegraf 22.11.2021
Nemačka investiciona banka (German Development Finance Institution-DEG) odobrila je kompaniji "Tehnomanija d.o.o." kredit od 10 miliona evra za ulaganje u IT infrastrukturu i redefinisanje i modernizaciju u delu logističko-distributivnih procesa i… »
Vesti dana »

Prvomajski protest održan u Beogradu – sindikati i studenti ispred Vlade Srbije
RTS pre 14 minutajoš 103 povezane

Obdukcija nastradalih u Topoli završena, rezultati za nekoliko dana
RTS pre 39 minutajoš 67 povezanih

Policijska brigada i građani se povukli sa Bulevara kod Pionirskog parka (VIDEO)
Insajder pre 39 minutajoš 38 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 2 satajoš 21 povezana

"Ovo je Nada da možemo izaći iz kolapsa" Gosti "Usijanja" o Prvom maju u Beogradu: "Ja sam za mir, kulturan i lep razgovor"
Kurir pre 8 minutajoš 31 povezana