Povezane vesti
„Imala sam okrašaj s Draškom“: Pevačica o aferi Tanje Savić i Stanivukovića
Nova 22.11.2021
Kija Kockar, pobednica prve sezone rijalitija Zadruga, demantovala je navode da je upletena u ljubavnu aferu između Draška Stanivukovića i Tanje Savić, te istakla i da je imala i verbalni okršaj sa mladim političarem iz Banja Luke. „Više mi je… »
"Imala sam okršaj sa draškom, urotili su se protiv mene": Kija potkačila političara, dotakla se afere sa Tanjom Savić…
Blic 22.11.2021
Kija Kockar demantovala je navode da je upletena u ljubavnu aferu između Draška Stanivukovića i Tanje Savić, te istakla i da je imala i verbalni okršaj sa mladim političarem iz Banja Luke. - Više mi je dosadno da se ponavljam kao papagaj. Odmah sam… »
Nije džentlmenski to što je uradio! Kija imala okršaj s Draškom, sad ga javno prozvala! Progovorila i o aferi s Tanjom
Mondo 22.11.2021
Kija Kockar otvoreno o tome da li je deo ljubavnog trougla. Kija Kockar otvoreno o tome da li je deo ljubavnog trougla. O vezi Kristine Kije Kockar i Draška Stanivukovića ovog leta se uveliko pisalo, posle čega je to demantovala ističući da su samo… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 4 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Nezapamćeno nevreme u Velikoj Britaniji: Otkazano oko 100 letova sa aerodroma Hitrou u Londonu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana