Повезане вести
„Имала сам окрашај с Драшком“: Певачица о афери Тање Савић и Станивуковића
Нова 22.11.2021
Кија Коцкар, победница прве сезоне ријалитија Задруга, демантовала је наводе да је уплетена у љубавну аферу између Драшка Станивуковића и Тање Савић, те истакла и да је имала и вербални окршај са младим политичарем из Бања… »
Није џентлменски то што је урадио! Кија имала окршај с Драшком, сад га јавно прозвала! Проговорила и о афери с Тањом
Мондо 22.11.2021
Кија Коцкар отворено о томе да ли је део љубавног троугла. Кија Коцкар отворено о томе да ли је део љубавног троугла. О вези Кристине Кије Коцкар и Драшка Станивуковића овог лета се увелико писало, после чега је то демантовала… »
"Имала сам окршај са драшком, уротили су се против мене": Кија поткачила политичара, дотакла се афере са Тањом Савић…
Блиц 22.11.2021
Кија Коцкар демантовала је наводе да је уплетена у љубавну аферу између Драшка Станивуковића и Тање Савић, те истакла и да је имала и вербални окршај са младим политичарем из Бања Луке. - Више ми је досадно да се понављам као… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 16 минутајош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 17 минутајош 1 повезана
Ево ко су шкаљарци рањени у Никшићу, хапшени због страховите туче: летеле чаше, флаше, па севнуо и нож
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Апелациони суд у Београду: Јоца Амстердам пуштен на условну слободу
Данас пре 22 минутајош 1 повезана