Povezane vesti
„Imala sam okrašaj s Draškom“: Pevačica o aferi Tanje Savić i Stanivukovića
Nova 22.11.2021
Kija Kockar, pobednica prve sezone rijalitija Zadruga, demantovala je navode da je upletena u ljubavnu aferu između Draška Stanivukovića i Tanje Savić, te istakla i da je imala i verbalni okršaj sa mladim političarem iz Banja Luke. „Više mi je dosadno da… »
Nije džentlmenski to što je uradio! Kija imala okršaj s Draškom, sad ga javno prozvala! Progovorila i o aferi s Tanjom
Mondo 22.11.2021
Kija Kockar otvoreno o tome da li je deo ljubavnog trougla. Kija Kockar otvoreno o tome da li je deo ljubavnog trougla. O vezi Kristine Kije Kockar i Draška Stanivukovića ovog leta se uveliko pisalo, posle čega je to demantovala ističući da su samo… »
"Imala sam okršaj sa draškom, urotili su se protiv mene": Kija potkačila političara, dotakla se afere sa Tanjom Savić…
Blic 22.11.2021
Kija Kockar demantovala je navode da je upletena u ljubavnu aferu između Draška Stanivukovića i Tanje Savić, te istakla i da je imala i verbalni okršaj sa mladim političarem iz Banja Luke. - Više mi je dosadno da se ponavljam kao papagaj. Odmah sam to… »
Vesti dana »
Veliki šumski požar približava se Bordou: Francuska vlasti evakuisale nekoliko predgrađa
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 26. jul: Pretežno sunčano i toplije, uveče kratkotrajna kiša
Serbian News Media pre 2 satajoš 21 povezana
(Foto) Policija otkrila skriveni bunker u kamionu, a u njemu - 400 kg duvana! Šteta budžetu Srbije oko 4.400.000 dinara
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih
Akcize na gorivo ostaju niže još sedam dana – Vlada produžila meru
IndeksOnline pre 1 satjoš 14 povezanih
Stefanović (SSP): „SAD nam nisu ukinule takse zbog Vučića, već zbog odluke Vrhovnog suda“
Serbian News Media pre 2 satajoš 10 povezanih