Povezane vesti
Grbović: Preći ću preko nekih uvreda, PSG treba da učestvuje na izborima
Nova 22.11.2021
"Znate da odluku (o izlasku na izbore) formalno nismo doneli i da ćemo je saopštiti u saradnji sa partnerima, ali čini mi se da je vrlo izvesno da će na ovim izborima svi učestvovati, i moje mišljenje i mišljenje Pokreta slobodnih građana je da svi treba… »
Grbović: PSG treba da učestvuje na predstojećim izborima
N1 Info 22.11.2021
"Znate da odluku (o izlasku na izbore) formalno nismo doneli i da ćemo je saopštiti u saradnji sa partnerima, ali čini mi se da je vrlo izvesno da će na ovim izborima svi učestvovati, i moje mišljenje i mišljenje Pokreta slobodnih građana je da svi treba… »
Vesti dana »

U Sremskoj Mitrovici Dan žalosti, povređeni u stabilnom stanju, određen pritvor vozaču autobusa
RTV pre 1 satjoš 37 povezanih

Vremenska prognoza za Zrenjanin: oblačno, bez kiše i malo toplije. Jutarnje od 8 dnevne do 22 Vremenska prognoza 20.10.2025. - 26.10.2025.
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 22 povezane

Srušio se boing 747 pri sletanju, pao u more, ima mrtvih! Stravična tragedija! Objavljeni zastrašujući snimci nesreće na aerodromu u Hong Kongu! (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih

Tramp upozorio Zelenskog: "Prihvati Putinove uslove ili će Rusija uništiti Ukrajinu, umoran sam od tvojih mapa sa fronta, ne znam ni gde je to"
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih

Užas u Novom Sadu: Telo bebe pronađeno u lokvi krvi, u blizini pronađena i žena za koju se pretpostvalja da je majka (FOTO)
RINA pre 33 minutajoš 30 povezanih