Povezane vesti
Dragana Katić o odnosu s bivšim partnerom: Plakala sam zbog svega što me snašlo
Nova 23.11.2021
Voditeljka Dragana Katić važi za jednu od najpopularnijih voditeljki, koja je na televiziji uvek srećna i nasmejana, a malo je onih koji su znali za najbolnije trenutke kroz koje je prolazila. Sada je odlučila da ispriča šta joj se to dešavalo u teškim… »
"Plakala sam zbog svega što me je zadesilo": Dragana Katić o odnosu sa pokojnim partnerom koji ju je ostavio pred porođaj
Blic 22.11.2021
Voditeljka Dragana Katić važi za jednu od najpopularnijih voditeljki, koja je na televiziji uvek srećna i nasmejana, a malo je onih koji su znali za najbolnije trenutke kroz koje je prolazila. Sada je odlučila da ispriča šta joj se to dešavalo u teškim… »
Ujutru hemioterapija, popodne snimanje: Potresna ispovest Dragane Katić, suprug ju je ostavio pred rođenje dece
Večernje novosti 22.11.2021
Foto: V. Danilov Ali, zato je voditeljka Dragana Katić (56) u privatnom životu prošla kroz jako teške i potresne priče i nosila se sa gubitkom najmilijih. Majka blizanaca Bobana i Bojana, na koje je veoma ponosna, otkrila neke nepoznate detalje o sebi. -… »
Vesti dana »
Vučić: Ne mešam se u rad pravosuđa, ali pravda za nadstrešnicu mora da bude zadovoljena
RTV pre 23 minutajoš 25 povezanih
Otvaranje Novog savskog mosta najavljeno za kraj marta 2027.
Nova ekonomija pre 53 minutajoš 22 povezane
Bajatović: Srbija obezbedila više nego dovoljne količine gasa do kraja grejne sezone
N1 Info pre 3 satajoš 22 povezane
Rusija: Presretnut 141 ukrajinski dron, pogođena dva rezervoara nafte u Krasnodarsku
Danas pre 2 satajoš 19 povezanih