Povezane vesti
Dragana Katić o odnosu s bivšim partnerom: Plakala sam zbog svega što me snašlo
Nova 23.11.2021
Voditeljka Dragana Katić važi za jednu od najpopularnijih voditeljki, koja je na televiziji uvek srećna i nasmejana, a malo je onih koji su znali za najbolnije trenutke kroz koje je prolazila. Sada je odlučila da ispriča šta joj se to dešavalo u… »
"Plakala sam zbog svega što me je zadesilo": Dragana Katić o odnosu sa pokojnim partnerom koji ju je ostavio pred porođaj
Blic 22.11.2021
Voditeljka Dragana Katić važi za jednu od najpopularnijih voditeljki, koja je na televiziji uvek srećna i nasmejana, a malo je onih koji su znali za najbolnije trenutke kroz koje je prolazila. Sada je odlučila da ispriča šta joj se to dešavalo u… »
Ujutru hemioterapija, popodne snimanje: Potresna ispovest Dragane Katić, suprug ju je ostavio pred rođenje dece
Večernje novosti 22.11.2021
Foto: V. Danilov Ali, zato je voditeljka Dragana Katić (56) u privatnom životu prošla kroz jako teške i potresne priče i nosila se sa gubitkom najmilijih. Majka blizanaca Bobana i Bojana, na koje je veoma ponosna, otkrila neke nepoznate detalje o… »
Vesti dana »
Od vikenda temperature do čak 18 stepeni, a onda sneg! Slobodan Sovilj otkrio šta nas čeka u decembru
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih
Šta sam trebao da uradim? Filip Petrušev u neverici posle skandalozne odluke sudija
Večernje novosti pre 28 minutajoš 7 povezanih
Šok: Policija upala u kuću ministra zdravlja; Uhapšen je; S njim "pao" i poznati doktor
B92 pre 4 minutajoš 8 povezanih
Policajci u civilu, aktivisti u pritvor: Ne zna se broj privedenih aktivista
Vreme pre 1 satjoš 5 povezanih