Повезане вести
Тејић признао убиство Мирковића, остали поричу учешће
Политика 23.11.2021
Пред Вишим судом у Београду данас је почело суђење петорици оптужених за подмукло убиство Бојана Мирковића (34) 12. новембра 2020. године у гаражи зграде у београдском насељу Белвил. Лазар Тејић (23), оптужен као непосредни… »
Признао убиство у белвилу: Мирковић ме терао да продајем кокаин за њега, шамарао ме, плашио сам га се и решио сам да га убијем…
Курир 23.11.2021
Лазар Тејић који је оптужен да је 12.новембра прошле године у насељу Белвил убио Бојана Мирковића признао је данас да је он сам организовао и починио злочин. - Ја сам извршио ово убиство, али остали са тим немају никакве везе -… »
Убиство у Белвилу: Тејић признао да је убио Бојана, остали негирају кривицу
Нова 23.11.2021
Пред Вишим судом у Београду данас је почело суђење петорици оптужених за подмукло убиство Бојана Мирковића (34) 12. новембра 2020. године у гаражи зграде у београдском насељу Белвил. Лазар Тејић (23), оптужен као непосредни… »
Почиње суђење за убиство Бојана Мирковића у Белвилу
Дневник 23.11.2021
БЕОГРАД:Пред Вишим судом у Београду треба да почне суђење петорици оптужених за убиство Бојана Мирковића (34) 12. новембра 2020. године у гаражи зграде у београдском насељу Белвил. На суђењу се очекује да оптужени детаљно… »
Вести дана »
Огласио се и Пекинг: Кина позвала на хитан прекид ватре након америчко-израелског напада на Иран и повратак преговорима
Еуроневс пре 35 минутајош 54 повезане
Амбасада Србије у Техерану: У Ирану 14 држављана Србије и сви су добро
Данас пре 36 минутајош 31 повезана
Неизвесна судбина врховног вође Ирана: Израел тврди да је Али Хамнеи погођен у нападу, Иран демантује
Недељник пре 1 сатјош 43 повезане