Повезане вести

Тејић признао убиство Мирковића, остали поричу учешће

Тејић признао убиство Мирковића, остали поричу учешће

Политика 23.11.2021
Пред Вишим судом у Београду данас је почело суђење петорици оптужених за подмукло убиство Бојана Мирковића (34) 12. новембра 2020. године у гаражи зграде у београдском насељу Белвил. Лазар Тејић (23), оптужен као непосредни… »
Признао убиство у белвилу: Мирковић ме терао да продајем кокаин за њега, шамарао ме, плашио сам га се и решио сам да га убијем…

Признао убиство у белвилу: Мирковић ме терао да продајем кокаин за њега, шамарао ме, плашио сам га се и решио сам да га убијем…

Курир 23.11.2021
Лазар Тејић који је оптужен да је 12.новембра прошле године у насељу Белвил убио Бојана Мирковића признао је данас да је он сам организовао и починио злочин. - Ја сам извршио ово убиство, али остали са тим немају никакве везе -… »
Убиство у Белвилу: Тејић признао да је убио Бојана, остали негирају кривицу

Убиство у Белвилу: Тејић признао да је убио Бојана, остали негирају кривицу

Нова 23.11.2021
Пред Вишим судом у Београду данас је почело суђење петорици оптужених за подмукло убиство Бојана Мирковића (34) 12. новембра 2020. године у гаражи зграде у београдском насељу Белвил. Лазар Тејић (23), оптужен као непосредни… »
Почиње суђење за убиство Бојана Мирковића у Белвилу

Почиње суђење за убиство Бојана Мирковића у Белвилу

Дневник 23.11.2021
БЕОГРАД:Пред Вишим судом у Београду треба да почне суђење петорици оптужених за убиство Бојана Мирковића (34) 12. новембра 2020. године у гаражи зграде у београдском насељу Белвил. На суђењу се очекује да оптужени детаљно… »

Вести дана »