Povezane vesti
Tejić priznao ubistvo Mirkovića, ostali poriču učešće
Politika 23.11.2021
Pred Višim sudom u Beogradu danas je počelo suđenje petorici optuženih za podmuklo ubistvo Bojana Mirkovića (34) 12. novembra 2020. godine u garaži zgrade u beogradskom naselju Belvil. Lazar Tejić (23), optužen kao neposredni izvršilac ubistva, priznao… »
Priznao ubistvo u belvilu: Mirković me terao da prodajem kokain za njega, šamarao me, plašio sam ga se i rešio sam da ga ubijem…
Kurir 23.11.2021
Lazar Tejić koji je optužen da je 12.novembra prošle godine u naselju Belvil ubio Bojana Mirkovića priznao je danas da je on sam organizovao i počinio zločin. - Ja sam izvršio ovo ubistvo, ali ostali sa tim nemaju nikakve veze - rekao je on, navodeći da… »
Ubistvo u Belvilu: Tejić priznao da je ubio Bojana, ostali negiraju krivicu
Nova 23.11.2021
Pred Višim sudom u Beogradu danas je počelo suđenje petorici optuženih za podmuklo ubistvo Bojana Mirkovića (34) 12. novembra 2020. godine u garaži zgrade u beogradskom naselju Belvil. Lazar Tejić (23), optužen kao neposredni izvršilac ubistva, priznao… »
Počinje suđenje za ubistvo Bojana Mirkovića u Belvilu
Dnevnik 23.11.2021
BEOGRAD:Pred Višim sudom u Beogradu treba da počne suđenje petorici optuženih za ubistvo Bojana Mirkovića (34) 12. novembra 2020. godine u garaži zgrade u beogradskom naselju Belvil. Na suđenju se očekuje da optuženi detaljno izlože svoju odbranu, dok su… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 60 povezanih

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 26 minutajoš 38 povezanih

Gužve na Novom Beogradu, vozila se polako kreću zbog pripreme za vojnu paradu (foto)
Novi magazin pre 2 satajoš 19 povezanih