Povezane vesti
"Zenice su mu bile proširene, usta i nos puni krvi": Potresno svedočenje oca Stefana Balića (9) koji je poginuo na Karaburmi…
Blic 23.11.2021
Mihajlo Balić, otac Stefana Balića, dečaka koji je poginuo u nesreći koja se dogodila 18. jula na Karaburmi kada je automobil za čijim je volanom bio Lazar Galić, udario u njegovo dvoje dece koja su se u trenutku nesreće sa njim nalazila na pešačkom… »
Gledao kako mu bahati vozač gazi sinove na pešačkom: Osetio sam udarac, deca nisu bila pored mene, dozivao sam ih i tražio…
Kurir 23.11.2021
Mihailo Balić, otac malog Stefana (9), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći na Karaburmi kada je na njega, njegovog oca i brata kolima naleteo Lazar G., svedočio je u Prvom osnovnom sudu. Video sam Stefana kako leži, a krv mu je šikljala iz nosa i… »
Vesti dana »
Automobil uleteo u masu na Prajdu u Berlinu: Jedna osoba poginula, najmanje 16 povređeno
Vreme pre 15 minutajoš 16 povezanih
U Srbiji danas pretežno sunčano i toplije, najviša dnevna temperatura do 34 stepena
Insajder pre 21 minutajoš 15 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 16 minutajoš 12 povezanih
Letnji Aranđelovdan – običaji, verovanja i zašto se veruje da je danas pravi dan za nove početke
Naissus info pre 1 satjoš 10 povezanih
Na današnji dan, 26. jul: U razornom zemljotresu razrušeno Skoplje, Liberija i Maldivi stekli nezavisnost
N1 Info pre 2 satajoš 3 povezane