Повезане вести

Ристић: Позив велика част, желим да покажем шта умем

Ристић: Позив велика част, желим да покажем шта умем

Нова 23.11.2021
Кошаркаш Фуенлабраде Душан Ристић рекао је да му је велика чашт што се нашао на списку играча које је селектор Светислав Пешић позвао за мечеве квалификација за Светско првенство 2023. године. „Први пут да сам позван на припреме… »
Ðуришић: Момци су ме баш лепо прихватили, надам се да ћу упасти у 12

Ðуришић: Момци су ме баш лепо прихватили, надам се да ћу упасти у 12

Нова 23.11.2021
Млади кошаркаш Меге Никола Ðуришић био је изненађен када је видео своје име на списку селектора Светислава Пешића. Ðуришић се нашао међу 24 играча које је Пешић позвао на припреме пред квалификационе мечеве за Светско првенство… »
"Благо: Њему!" Селектор кошаркаша Србије не крије да завиди селектору фудбалера!

"Благо: Њему!" Селектор кошаркаша Србије не крије да завиди селектору фудбалера!

Спортал блиц 23.11.2021
Селектор , , објавио је скраћени списак "орлова" за уводне мечеве квалификација за Мундобаскет. На списку се налази 17 имена, а од њега је само један играч који се такмичи у Евролиги, а то је из . Са списка су отпали Василије… »
"Играчи су збуњени! Помозите им" Светислав Пешић, искрено: Пикси позове - сви дођу, а ја...

"Играчи су збуњени! Помозите им" Светислав Пешић, искрено: Пикси позове - сви дођу, а ја...

Вечерње новости 22.11.2021
ФОТО: Тањуг/Зоран Жестић Пешић је на тренингу у хали "Александар Николић" имао 16 играча, којима ће се придружити и веома значајно појачање, које је већ на путу за Београд. "Очекујем са нестпљењем утакмицу, не само због… »

Вести дана »