Povezane vesti
"Maliciozno dizanje prašine": Kinesko ministarstvo spoljnih poslova o slučaju teniserke o kojoj bruji svet
Blic 23.11.2021
Kinesko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da "određeni ljudi" treba da prestanu sa "malicioznim dizanjem prašine" i politizacijom pitanja teniserke Peng Šuaji, pošto strane vlade i organizacije nastavljaju da postavljaju pitanja o njenom… »
Peng Šuaj i tenis: Kina tvrdi da je afera zlonamerno i prenapumpana, feministkinje brine cenzura
Danas 23.11.2021
Kontroverza oko teniske zvezde Peng Šuaj je „zlonamerno prenapumpana“, saopštili su u utorak iz kineskog ministarstva spoljnih poslova. Ovo je do sada najdirektniji odgovor kineskih vlasti na optužbe o seksualnom zlostavljanju teniserke. Peng Šuaj… »
Vesti dana »
Osetno zahlađenje već danas stiže u Srbiju: Čubrilo najavljuje mrazeve, a evo kada nas čeka otopljenje
Mondo pre 5 satijoš 40 povezanih
Skup ispred Specijalnog suda: Svedoci u slučaju Generalštab trpe neverovatne pritiske
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Student o napadima na nosioce liste: Diskreditacija je nešto čime se oni bave već 14 godina
N1 Info pre 5 satijoš 13 povezanih
Tramp "zaključao" vrata Bele kuće za tri velika medija: CNN, Politiko i MS NOW spremaju tužbu
Mondo pre 2 satajoš 15 povezanih
„Zorica ima svoj apartman, i ja bih da imam…“ Bojana otkrila sve o prohtevima Zorice Brunclik: „Prišla sam“
Telegraf pre 48 minutajoš 18 povezanih