Повезане вести
УЗУЗ: Власт преко таблоида напала Јелену Ступљанин због спота против Рио Тинта
Нова 23.11.2021
Удружење за заштиту уставности и законитости саопштило је данас да власт, путем таблоида, таргетира глумицу Јелену Ступљанин, која је у споту иницијативе Крени-Промени против Рио Тинта устала у одбрану свог народа и Устава… »
Мештани Горњих Недељица: Сваки дан нам се прети експропријацијом
Н1 Инфо 23.11.2021
Премијерка Србије рекла је раније да је Рио Сава, као фирма Рио Тинта у Србији, земљу купила од људи чија је била и да нема ниједне парцеле коју треба експроприсати. Међутим, из Удружења Јадар поручују да је компанија Рио Сава… »
Брнабић: Закон о експропријацији није потребан Рио Тинту, они су купили земљу
Н1 Инфо 23.11.2021
Премијерка Ана Брнабић изјавила је, коментаришући протест испред Скупштине Србије, како никакве везе са истином нема да се Закон о референдуму и народној иницијативи као и измене Закона о експропријацији усвајају због компаније… »
Брнабић: Рио Тинто купио све куће, не треба им закон о експропријацији
Нова 23.11.2021
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да ни закон о експропријацији ни закон о референдуму, против којих данас грађани протестују испред Скупштине, немају везе са Рио Тинтом нити са било којомј другом компанијом."Сва… »
Вести дана »

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 24 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 7 сатијош 1 повезана